Баклажани, фаршировані м'ясом і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо з секретом - не відразу і здогадаєшся, що всередині баклажана знаходиться чудова начинка. Ця страва вас здивує своєю оригінальність і відмінним смаком.
Оригінальний спосіб приготування фаршированих баклажанів. Вичистіть з баклажан м'якоть і помістіть їх в підсолену воду на півгодини. Тим часом обсмажте горішки, а також цибулю з часником. Половину цибулі і часник змішайте з горішками, промитим рисом і фаршем, приправити сіллю, поперчіть. Наповніть баклажани начинкою і покладіть в каструлю. Що залишився лук з часником з'єднайте з порізаними помідорами і тушкуйте протягом 15 хвилин на сковороді і вилийте до баклажанів разом з бульйоном. Гасіть на середньому вогні 45 хвилин, періодично перевертаючи. На стіл подавайте полив лимонним соком і посипавши свіжою зеленню. Смачного!
- М'ясо - 250 грам
- Кедрові горішки - 50 грам
- Баклажани - 6 штук
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 3 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Мал - 0, 5 склянки
- Бульйон - 2 склянки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком