Голубці, фаршировані м'ясом і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва сподобається кожному чоловікові, адже правду кажуть, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок. Приготуйте своєму улюбленому голубці за моїм рецептом, і його серце буде вашим!
Вміти готувати голубці повинна кожна поважаюча себе господиня. Сьогодні я розповім, як приготувати голубці, фаршировані м'ясом і рисом, швидко і просто. М'ясний фарш змішується з пасеруванням і напівготових рисом, а потім отримана маса загортається в відпарені листя капусти. Після цього голубці відварюються разом з томатною заправкою до готовності. От і все.
- Капуста - 1 кілограм
- Мал - 0, 5 склянки
- Фарш - 350 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Томатний сік - 250 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1-2 Щепоток
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Цибуля з морквою очистіть. Цибуля порубати дрібно, а моркву натріть на дрібній тертці.
Спассеруйте цибулю в рослинній олії і додайте до заздалегідь підготовленого фаршу.
Мал відварити до напівготовності, відкиньте на друшляк. Додайте рис до фаршу, сіль і poperčite, добре перемішайте отриману суміш.
Начинка для голубців готова.
Листя капусти відокремте від качана і покладіть по 2-3 штуки в киплячу воду на 7-10 хвилин, щоб вони як слід розм'якшилися.
Листя поріжте на невеликі шматки, в які буде зручно загортати фарш. Покладіть по 1 немає. Ложці фаршу на кожен лист.
Сформуйте невеликі голубці.
Складіть голубці в невелику каструлю в два шари, попередньо застеливши дно каструлі кількома листками капусти. Залийте водою, щоб покрила голубці, і варіть на повільному вогні 20 хвилин.
Приготуйте заправку. Підсмажте в олії на сковороді дрібно нарізану цибулю, потім влийте томатний сік і готуйте, поки рідина наполовину не випарується. Вилийте отриману заправку до голубців і готуйте ще 30 хвилин.
Голубці, фаршировані м'ясом і рисом, готові. Подавайте їх гарячими.