Рецепт Голубці, фаршировані м'ясом і рисом фото

Голубці, фаршировані м'ясом і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Голубці

Ця страва сподобається кожному чоловікові, адже правду кажуть, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок. Приготуйте своєму улюбленому голубці за моїм рецептом, і його серце буде вашим!

Вміти готувати голубці повинна кожна поважаюча себе господиня. Сьогодні я розповім, як приготувати голубці, фаршировані м'ясом і рисом, швидко і просто. М'ясний фарш змішується з пасеруванням і напівготових рисом, а потім отримана маса загортається в відпарені листя капусти. Після цього голубці відварюються разом з томатною заправкою до готовності. От і все.

  • Капуста - 1 кілограм
  • Мал - 0, 5 склянки
  • Фарш - 350 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Томатний сік - 250 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1-2 Щепоток
голубці, фаршировані м'ясом і рисом - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
голубці, фаршировані м'ясом і рисом - фото крок 2
Цибуля з морквою очистіть. Цибуля порубати дрібно, а моркву натріть на дрібній тертці.
голубці, фаршировані м'ясом і рисом - фото крок 3
Спассеруйте цибулю в рослинній олії і додайте до заздалегідь підготовленого фаршу.
голубці, фаршировані м'ясом і рисом - фото крок 4
Мал відварити до напівготовності, відкиньте на друшляк. Додайте рис до фаршу, сіль і poperčite, добре перемішайте отриману суміш.
голубці, фаршировані м'ясом і рисом - фото крок 5
Начинка для голубців готова.
голубці, фаршировані м'ясом і рисом - фото крок 6
Листя капусти відокремте від качана і покладіть по 2-3 штуки в киплячу воду на 7-10 хвилин, щоб вони як слід розм'якшилися.
голубці, фаршировані м'ясом і рисом - фото крок 7
Листя поріжте на невеликі шматки, в які буде зручно загортати фарш. Покладіть по 1 немає. Ложці фаршу на кожен лист.
голубці, фаршировані м'ясом і рисом - фото крок 8
Сформуйте невеликі голубці.
голубці, фаршировані м'ясом і рисом - фото крок 9
Складіть голубці в невелику каструлю в два шари, попередньо застеливши дно каструлі кількома листками капусти. Залийте водою, щоб покрила голубці, і варіть на повільному вогні 20 хвилин.
голубці, фаршировані м'ясом і рисом - фото крок 10
Приготуйте заправку. Підсмажте в олії на сковороді дрібно нарізану цибулю, потім влийте томатний сік і готуйте, поки рідина наполовину не випарується. Вилийте отриману заправку до голубців і готуйте ще 30 хвилин.
голубці, фаршировані м'ясом і рисом - фото крок 11
Голубці, фаршировані м'ясом і рисом, готові. Подавайте їх гарячими.

Схожі рецепти