Рецепт «Пелюстка» без буряка фото

«Пелюстка» без буряка
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 дн. 6 г. 0 хв.

Пелюстки - це маринована капуста швидкого приготування. Назва пов'язана зі способом нарізки капусти в формі пелюсток. Пропоную приготувати!

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати"пелюстків" без буряка, я розповім нижче. Капусту краще вибирати невеликого розміру і розрізати на 6-8 частин. Великий качан просто наріжте великими скибочками. У класичному рецепті для кольору використовують буряки, але я пропоную обійтися без неї. Така капуста виходить хрусткою, ароматної і неймовірно смачною!

  • Капуста білокачанна - 1 кілограм
  • Морква - 1-2 штук
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Кмин - 0, 5-1 чайних ложки
  • Насіння koriandra - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Запашний перець - 4-5 штук
  • Чорний перець горошком - 4-5 штук
  • Рослинна олія - 5-6 Ст. Ложок
  • Вода - 1 літр
  • Цукор - 3/4 склянки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Оцет 9% - 100 мілілітрів
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте капусту великими шматочками. Моркву очистіть і наріжте кружальцями.
Додайте лавровий лист, часник, чорний перець, кмин і Зерна koriandra.
Для маринаду доведіть воду до кипіння. Додайте цукор, сіль, прокип'ятіть 2-3 хвилини. Влийте оцет. Знову дайте закипіти і зніміть з вогню.
Влийте в капусту рослинне масло і залийте гарячим маринадом.
Поставте на капусту гніт і залиште так до повного охолодження. Потім перемістіть капусту в прохолодне місце на добу.
"пелюстка" без буряка готова, приємного вам апетиту!

Схожі рецепти