Голубці на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Голубці на сковороді готуються за тим же принципом, що і в каструлі, їх треба гасити в томатно-сметанному соусі зі спеціями. Правда, соусу виходить менше, але зате він - дуже насичений і ароматний.
Як приготувати голубці на сковороді?
1. Капусту покладіть в каструлю, залийте водою, злегка посоліть і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні. Поступово обривайте проварені листя.
2. Для начинки рис відваріть відповідно до вказівок на його упаковці.
3. Лук подрібніть. Обсмажте його на маслі до золотистого кольору, додайте дрібно нарізаний часник.
4. Смажену цибулю змішайте з фаршем, рисом, паприка, сіллю, перцем.
5. Далі на центр капустяного листа викладіть пару ложок начинки, загорніть конвертиком. Закручені голубці викладіть в сковороду. Залийте томатним пюре. Поставте сковороду на середній вогонь, якщо треба, додайте води.
6. Гасіть голубці під прикритою кришкою протягом години на середньо-слабкому вогні. Через годину спробуйте. Якщо м'ясо не готове, тушкуйте ще. Подавайте голубці з соусом, в якому вони гасилися.
Голубці на сковороді готові!
Смачного!
- Фарш м'ясний - 600-650 грам (свинячий і яловичий, суміш)
- Мал - 1 Склянка
- Качан капусти - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Сіль - 2 чайних ложки
- Чорний перець - 1 Чайна ложка
- Часник - 2-3 зубчиків
- Томатне пюре - 1-1, 5 склянки
- Масло рослинне - 4-6 Ст. Ложок
1. Капусту покладіть в каструлю, залийте водою, злегка посоліть і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні. Поступово обривайте проварені листя.
2. Для начинки рис відваріть відповідно до вказівок на його упаковці.
3. Лук подрібніть. Обсмажте його на маслі до золотистого кольору, додайте дрібно нарізаний часник.
4. Смажену цибулю змішайте з фаршем, рисом, паприка, сіллю, перцем.
5. Далі на центр капустяного листа викладіть пару ложок начинки, загорніть конвертиком. Закручені голубці викладіть в сковороду. Залийте томатним пюре. Поставте сковороду на середній вогонь, якщо треба, додайте води.
6. Гасіть голубці під прикритою кришкою протягом години на середньо-слабкому вогні. Через годину спробуйте. Якщо м'ясо не готове, тушкуйте ще. Подавайте голубці з соусом, в якому вони гасилися.
Голубці на сковороді готові!
Смачного!