Минестроне з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Хоч цей супчик і є традиційною стравою в Італії, проте він легко може вписатися і в ваше повсякденне меню, адже він неймовірно смачний і поживний, а зроблений з доступних інгредієнтів.
Незважаючи на те, що рецепт цього супу винайдений італійцями, але коли ви дізнаєтеся, як приготувати мінестроне з куркою, ви зрозумієте, що для нашої людини він теж дуже навіть підходить. У ньому використовується дуже багато різних овочів, а варити його можна, як з додавання м'яса, так і без нього, тому цей суп підійде всім без винятку. Я найчастіше готую минестроне з додаванням курячого філе, з ним суп виходить більш поживним і ситним. Особливо цей простий рецепт мінестроне з куркою виручає влітку і восени, коли з'являється багато овочів, і їх обов'язково потрібно додавати в свій повсякденний раціон. І оскільки вже зовсім скоро настане такий час, то я рекомендую вам спробувати приготувати мінестроне, це дуже і дуже смачно, повірте мені.
- Куряче філе - 300 грам
- Макаронні вироби - 75 грам (з твердих сортів пшениці)
- Горошок зелений заморожений - 50 грам
- Цвітна капуста - 300 грам
- Помідор - 1 штука
- Селера - 1 штука (стебло)
- Кабачок - 1 штука (молодий )
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Пармезан - 25 грам
- Вершкове масло - 25 грам
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком (суміш італійських сушених трав, перець чорний мелений )
- Сіль - За смаком