Минестроне класичний

Минестроне класичний
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Минестроне - одне з традиційних страв італійської кухні. Рецептів його приготування дуже багато, в кожній області Італії свій рецепт. Цей густий овочевий суп нагадує овочеве рагу. Смачно і ситно!

опис приготування:

Густий овочевий суп-рагу дуже популярний в Італії. У різних областях цієї країни його готують з різними добавками. У суп для густоти додають рис або пасту, готують на овочевому або м'ясному бульйоні. Класичний суп "; Минестроне" готують з овочів: чим більше їх - тим краще. У цьому простому рецепті я розповім, як приготувати мінестроне класичний. Овочі для супу доступні в будь-який час року, але все-таки краще готувати страву в сезон овочів.

  • Картопля— 200 грам
  • Кольорова капуста— 200 грам
  • морква— 200 грам
  • Cukini— 2 штуки(молоді та невеликі)
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • селера— 100 грам(стебло)
  • шпинат свіжий— 50 грам
  • Горошок зелений— 50 грам
  • квасоля відварена— 50 грам
  • помідори— 100-150 грам
  • часник— 1 зубчик
  • петрушка— 10 грам(кілька гілочок)
  • базилік— 10 грам
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
минестроне класичний - фото крок 1 Ось наші інгредієнти. Набір овочів може бути різним, але бобові для супу обов'язкові.

минестроне класичний - фото крок 2 подрібнюємо цибулю, зелень петрушки і базиліка.

минестроне класичний - фото крок 3 Всі овочі нарізаємо невеликими кубиками. Цвітну капусту розбираємо на дрібні суцвіття.

минестроне класичний - фото крок 4 Готувати суп будемо в товстостінній каструлі, в ній же і обсмажити овочі. Нагріваємо оливкова олія, кілька хвилин обсмажуємо в ньому часник. Потім часник викидаємо.

минестроне класичний - фото крок 5 Викладаємо в каструлю овочі, обсмажуємо їх на невеликому вогні хвилин 10.

минестроне класичний - фото крок 6 Наливаємо холодної води або овочевого бульйону стільки, щоб рідина злегка покривала овочі. варимо хвилин 20 на маленькому вогні.

минестроне класичний - фото крок 7 Коли суп закипить, додамо сіль.

минестроне класичний - фото крок 8 Тепер додамо промитий шпинат. Можна його нарізати, а можна додати і цілим, якщо листя не дуже великі.

минестроне класичний - фото крок 9 Слідом за шпинатом відправимо в каструлю горошок і квасоля.

минестроне класичний - фото крок 10 І продовжуємо варити на дуже маленькому вогні ще хвилин 30-35. За цей час деякі овочі розваряться і суп стане густим і насиченим.

минестроне класичний - фото крок 11 Подають минестроне з грінками і посипавши тертим пармезаном.

Схожі рецепти

Минестроне овочевий

Минестроне овочевий

Такий легкий італійський супчик можна приготувати на м'ясному бульйоні, але якщо зробити мінестроне з овочів, без додавання м'яса, то ми отримаємо не менше смачний і ситний вегетаріанський варіант. опис приготування: У цього італійського супчика склад змінюється в залежності від пори року, а в...

читати далі
Минестроне з беконом

Минестроне з беконом

Як і у багатьох страв італійської кухні, у минестроне немає якогось певного складу, адже кожна господиня в Італії робить його по-своєму, а варіант приготування з беконом один з кращих. опис приготування: Як ви вже, напевно, зрозуміли, мінестроне — це традиційна італійська страва, яке являє соб...

читати далі
Минестроне з квасолею

Минестроне з квасолею

Цей неймовірно смачний супчик, який в Італії готують з сезонних овочів, обов'язково вам сподобається, адже він досить легкий, але при цьому дуже поживний і володіє насиченим ароматом. опис приготування: Минестроне в італійських сім'ях є цілком повсякденним і повсякденним блюдом, а готують його...

читати далі
Минестроне з індичкою

Минестроне з індичкою

Італійська кухня одна з найпопулярніших в світі. Багато людей з легкістю назвуть 2-3 національні страви. Але часто не знають один з найпоширеніших рецептів в цій країні. готуємо суп! опис приготування: Варіацій даного супу багато. Він складається з овочів, які є під рукою, але без помідорів не...

читати далі
Минестроне з куркою

Минестроне з куркою

Хоч цей супчик і є традиційною стравою в Італії, проте він легко може вписатися і в ваше повсякденне меню, адже він неймовірно смачний і поживний, а зроблений з доступних інгредієнтів. опис приготування: Незважаючи на те, що рецепт цього супу винайдений італійцями, але коли ви дізнаєтеся, як п...

читати далі