Рецепт Минестроне класичний фото

Минестроне класичний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Капуста , Картопля , Бобові , Квасоля , Морква , Кабачок , Кольорова капуста , Горох
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи , Мінестроне
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Минестроне - одне з традиційних страв італійської кухні. Рецептів його приготування дуже багато, в кожній області Італії свій рецепт. Цей густий овочевий суп нагадує овочеве рагу. Смачно і ситно!

Опис приготування:

Густий овочевий суп-рагу дуже популярний в Італії. У різних областях цієї країни його готують з різними добавками. У суп для густоти додають рис або пасту, готують на овочевому або м'ясному бульйоні. Класичний суп"Минестроне" готують з овочів: чим більше їх - тим краще. У цьому простому рецепті я розповім, як приготувати мінестроне класичний. Овочі для супу доступні в будь-який час року, але все-таки краще готувати страву в сезон овочів.

  • Картопля - 200 грам
  • Кольорова капуста - 200 грам
  • Морква - 200 грам
  • Cukini - 2 штуки (молоді та невеликі)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Селера - 100 грам (стебло)
  • Шпинат свіжий - 50 грам
  • Горошок зелений - 50 грам
  • Квасоля відварена - 50 грам
  • Помідори - 100-150 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Петрушка - 10 грам (кілька гілочок)
  • Базилік - 10 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
минестроне класичний - фото крок 1
Ось наші інгредієнти. Набір овочів може бути різним, але бобові для супу обов'язкові.
минестроне класичний - фото крок 2
Подрібнюємо цибулю, зелень петрушки і базиліка.
минестроне класичний - фото крок 3
Всі овочі нарізаємо невеликими кубиками. Цвітну капусту розбираємо на дрібні суцвіття.
минестроне класичний - фото крок 4
Готувати суп будемо в товстостінній каструлі, в ній же і обсмажити овочі. Нагріваємо оливкова олія, кілька хвилин обсмажуємо в ньому часник. Потім часник викидаємо.
минестроне класичний - фото крок 5
Викладаємо в каструлю овочі, обсмажуємо їх на невеликому вогні хвилин 10.
минестроне класичний - фото крок 6
Наливаємо холодної води або овочевого бульйону стільки, щоб рідина злегка покривала овочі. Варимо хвилин 20 на маленькому вогні.
минестроне класичний - фото крок 7
Коли суп закипить, додамо сіль.
минестроне класичний - фото крок 8
Тепер додамо промитий шпинат. Можна його нарізати, а можна додати і цілим, якщо листя не дуже великі.
минестроне класичний - фото крок 9
Слідом за шпинатом відправимо в каструлю горошок і квасоля.
минестроне класичний - фото крок 10
І продовжуємо варити на дуже маленькому вогні ще хвилин 30-35. За цей час деякі овочі розваряться і суп стане густим і насиченим.
минестроне класичний - фото крок 11
Подають минестроне з грінками і посипавши тертим пармезаном.

Схожі рецепти