Рецепт Минестроне з квасолею фото

Минестроне з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На сніданок
Супи, Мінестроне

Цей неймовірно смачний супчик, який в Італії готують з сезонних овочів, обов'язково вам сподобається, адже він досить легкий, але при цьому дуже поживний і володіє насиченим ароматом.

Минестроне в італійських сім'ях є цілком повсякденним і повсякденним блюдом, а готують його з сезонних овочів, які в цей час можна знайти на ринку, тому у такого супу немає якогось певного складу, але все ж якісь загальні правила його приготування існують. І якщо ви ще ніколи не робили таке блюдо, тоді в цьому рецепті я з задоволенням розповім вам, як приготувати мінестроне з квасолею. Тут ми не використовуватиме м'ясо, але покладемо в суп багато овочів, а для ситності і поживності додамо квасоля. Взагалі-то, все дуже просто і смак приголомшливий, так що цей рецепт приготування мінестроне з квасолею сміливо можна включити в список повсякденних страв.

  • Картопля - 2 штуки
  • Лук червоний - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Кабачки - 2 штуки (молоденькі )
  • Помідор - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Селера стебла - 1 штука
  • Квасоля біла консервована - 250 грам
  • Бульйонний кубик - 2 штуки
  • Зелень свіжа - 50 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
минестроне з квасолею - фото крок 1
Отже, наливаємо в каструлю 1, 5 літра води і ставимо її на вогонь. Коли рідина закипить, вкідиваем в каструлю бульйонні кубики і перемішуємо все до їх повного розчинення.
минестроне з квасолею - фото крок 2
Тепер швиденько чистимо овочі і нарізаємо їх. Картоплю і моркву ріжемо невеликими кубиками, цибуля подрібнюємо, а з квасолі зливаємо воду і промиваємо її.
минестроне з квасолею - фото крок 3
Молодий кабачок так само режим кубиками, селера нарізаємо дрібно.
минестроне з квасолею - фото крок 4
Подрібнюємо свіжу зелень, нарізаємо помідори на невеликі шматочки, чеснок чистим.
минестроне з квасолею - фото крок 5
Частина квасолі залишаємо цілою, а половину подрібнюємо спеціальним пристосуванням або в блендері.
минестроне з квасолею - фото крок 6
Коли кубики в воді розчинятися, викладаємо в каструлю картоплю, кабачок, морква, цибуля, селера, квасоля і часник. Ми залишаємо суп варитися на 40-50 хвилин. Для 10 хвилин до готовності солимо і перчимо його, додаємо помідор і подрібнену зелень. Коли суп буде готовий, вливаємо в нього 2 столові ложки оливкової олії, перемішуємо і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти