Минестроне з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Цей неймовірно смачний супчик, який в Італії готують з сезонних овочів, обов'язково вам сподобається, адже він досить легкий, але при цьому дуже поживний і володіє насиченим ароматом.
Минестроне в італійських сім'ях є цілком повсякденним і повсякденним блюдом, а готують його з сезонних овочів, які в цей час можна знайти на ринку, тому у такого супу немає якогось певного складу, але все ж якісь загальні правила його приготування існують. І якщо ви ще ніколи не робили таке блюдо, тоді в цьому рецепті я з задоволенням розповім вам, як приготувати мінестроне з квасолею. Тут ми не використовуватиме м'ясо, але покладемо в суп багато овочів, а для ситності і поживності додамо квасоля. Взагалі-то, все дуже просто і смак приголомшливий, так що цей рецепт приготування мінестроне з квасолею сміливо можна включити в список повсякденних страв.
- Картопля - 2 штуки
- Лук червоний - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Кабачки - 2 штуки (молоденькі )
- Помідор - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Селера стебла - 1 штука
- Квасоля біла консервована - 250 грам
- Бульйонний кубик - 2 штуки
- Зелень свіжа - 50 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки