Минестроне з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Як і у багатьох страв італійської кухні, у минестроне немає якогось певного складу, адже кожна господиня в Італії робить його по-своєму, а варіант приготування з беконом один з кращих.
Як ви вже, напевно, зрозуміли, мінестроне - це традиційна італійська страва, яке являє собою густий суп, зроблений з величезної кількості овочів, він так і перекладається "великий суп" . Є дуже багато варіантів його приготування, в деяких використовують м'ясний бульйон і саме м'ясо, а інші рецепти є вегетаріанськими. Ну а мені найбільше подобається ось такий простий рецепт мінестроне з беконом, який ми зробимо на основі томатного соку, завдяки чому суп стане приємного червоного кольору. І хоча для цього рецепта приготування мінестроне з беконом вам буде потрібно досить багато різних продуктів, та й часу на все піде не мало, але повірте мені, в результаті суп виходить настільки смачним, що, спробувавши його, забуваєш про все.
- Бекон - 125 грам
- Квасоля біла консервована - 450 грам
- Картопля - 2 штуки
- Селера - 3-4 штук (стебла)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець гострий - 1 штука
- Перець солодкий - 1 штука
- Кабачок - 1 штука (молодий )
- Квасоля стручкова - 125 грам
- Горошок - 250 грам (свіжий або заморожений )
- Помідор - 2 штуки
- Сік томатний - 800 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
- Масло оливкове - 60 мілілітрів
- Листя базиліка свіжі - 12 штук
- Пармезан - За смаком (для подачі )
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком