Рецепт Минестроне по-генуезьких фото

Минестроне по-генуезьких
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Мінестроне
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Італійська кухня завжди радувала достатком дуже незвичайних і смачних страв. Минестроне по-генуезьких - не виняток, суп виходить дуже ароматним, ситним і дуже апетитним! рекомендую!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування мінестроне по-генуезьких. В цьому супі не вистачає макаронних виробів, якщо бажаєте - додайте, буде ще ситніше. Готовий си повинен настоятися під кришкою 10-15 хвилин. Вдалого приготування!

  • Капуста - 200 грам
  • Морква - 2-3 штук
  • Картопля - 2-3 штук
  • Помідор - 3 штуки
  • Квасоля - 100 грам (попередньо замочений)
  • Оливкова олія - 70 грам
  • Базилік - 50 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - 3 щіпки
  • Кабачок - 1 штука
  • Цибуля-пористий - 1 За смаком
  • Соус"песто" - 1 Ст. Ложка
минестроне по-генуезьких - фото крок 1
Розігріваємо в каструлі 2 літра води. Нарізаємо 200 грам капусти і дві морквини. Підготуйте 100 грам бобових.
минестроне по-генуезьких - фото крок 2
Капусту морква і квасоля засипаємо в киплячу воду, варимо 1 час. Тим часом, наріжте дві картоплини кубиками. З помідорів знімаємо шкірку і також нарізаємо кубиками. Через годину додаємо все це в каструлю. Додаємо туди ж половину склянки оливкової олії.
минестроне по-генуезьких - фото крок 3
Варимо ще 30 хвилин з відкритою кришкою
Наріжте кабачок кубиками. Зелена цибуля ріжемо кільцями. Подрібніть два зубчики часнику. Все це через 30 хвилин відправляємо в каструлю.
минестроне по-генуезьких - фото крок 4
Туди ж кладемо порізану зелень базиліка і петрушки, сіль і перець за смаком. Також кладемо 1 ст.Л. Соусу"песто" .
минестроне по-генуезьких - фото крок 5
Варимо ще 30 хвилин і подаємо суп на стіл. Смачного!

Схожі рецепти