Минестроне по-генуезьких
(покроковий рецепт з фото)
Італійська кухня завжди радувала достатком дуже незвичайних і смачних страв. Минестроне по-генуезьких - не виняток, суп виходить дуже ароматним, ситним і дуже апетитним! рекомендую!
До вашої уваги - простий рецепт приготування мінестроне по-генуезьких. В цьому супі не вистачає макаронних виробів, якщо бажаєте - додайте, буде ще ситніше. Готовий си повинен настоятися під кришкою 10-15 хвилин. Вдалого приготування!
- Капуста - 200 грам
- Морква - 2-3 штук
- Картопля - 2-3 штук
- Помідор - 3 штуки
- Квасоля - 100 грам (попередньо замочений)
- Оливкова олія - 70 грам
- Базилік - 50 грам
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - 3 щіпки
- Кабачок - 1 штука
- Цибуля-пористий - 1 За смаком
- Соус "песто" - 1 Ст. Ложка
Розігріваємо в каструлі 2 літра води. Нарізаємо 200 грам капусти і дві морквини. Підготуйте 100 грам бобових.
Капусту морква і квасоля засипаємо в киплячу воду, варимо 1 час. Тим часом, наріжте дві картоплини кубиками. З помідорів знімаємо шкірку і також нарізаємо кубиками. Через годину додаємо все це в каструлю. Додаємо туди ж половину склянки оливкової олії.
Варимо ще 30 хвилин з відкритою кришкою
Наріжте кабачок кубиками. Зелена цибуля ріжемо кільцями. Подрібніть два зубчики часнику. Все це через 30 хвилин відправляємо в каструлю.
Наріжте кабачок кубиками. Зелена цибуля ріжемо кільцями. Подрібніть два зубчики часнику. Все це через 30 хвилин відправляємо в каструлю.
Туди ж кладемо порізану зелень базиліка і петрушки, сіль і перець за смаком. Також кладемо 1 ст.Л. Соусу "песто" .
Варимо ще 30 хвилин і подаємо суп на стіл. Смачного!