Борщ з консервованою квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами відмінним варіантом, як приготувати борщ з консервованою квасолею. Ароматний, дуже апетитний і ситний - прекрасна ідея для повноцінного обіду.
Хочу звернути вашу увагу на те, що перед вами пісний борщ з консервованою квасолею, однак при бажанні ви можете заздалегідь зварити для нього м'ясний бульйон. Якщо ви не любите використовувати пасту, візьміть томатний соус або тушкуйте очищені від шкірки свіжі помідори.
- Буряк - 1-2 штук (відварна або маринована)
- Картопля - 3-4 штук
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2-4 зубчиків
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Банку квасолі - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Томатна паста - 2-3 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
- Свіжа зелень - За смаком
1. Ось такий набір інгредієнтів вам буде необхідний, щоб повторити на своїй кухні цей простий рецепт борщу з консервованою квасолею. Насамперед поставте на вогонь каструлю з водою.
2. Після закипання підсолити трохи воду, відправте в неї очищений і нарізаний невеликими кубиками картоплю. Приберіть вогонь до середнього.
3. Паралельно налийте трохи олії на сковороду, розігрійте.
4. Наріжте дрібними кубиками очищену цибулю, измельчитечасник.
5. Викладіть цибулю з часником на сковороду, обсмажте їх пару хвилин до прозорості. Очищену моркву натріть на тертці.
6. Викладіть її до цибулі, смажте 3-4 хвилини. Тим часом наріжте дрібно і додайте на сковороду буряк. Обсмажте ще хвилин 5, додавши томатну пасту.
7. Викладіть зажарку в каструлю. Підсолити ще трохи за смаком, додайте спеції.
8. Варіть на повільному вогні хвилин 10-15. Квасоля тим часом відкиньте на друшляк, щоб пішла зайва рідина.
9. Викладіть квасолю в каструлю, доведіть до кипіння і зніміть з вогню. Накрийте кришкою і залиште настоюватися. От і все, борщ з консервованою квасолею в домашніх умовах готовий. Перед подачею додайте в тарілку щіпку свіжої зелені і при бажанні трохи сметани.