Рецепт Борщ з консервованою квасолею фото

Борщ з консервованою квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Пісні страви
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 45 хв.

Хочу поділитися з вами відмінним варіантом, як приготувати борщ з консервованою квасолею. Ароматний, дуже апетитний і ситний - прекрасна ідея для повноцінного обіду.

Опис приготування:

Хочу звернути вашу увагу на те, що перед вами пісний борщ з консервованою квасолею, однак при бажанні ви можете заздалегідь зварити для нього м'ясний бульйон. Якщо ви не любите використовувати пасту, візьміть томатний соус або тушкуйте очищені від шкірки свіжі помідори.

  • Буряк - 1-2 штук (відварна або маринована)
  • Картопля - 3-4 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Банку квасолі - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Томатна паста - 2-3 Ст. Ложок
  • Спеції - За смаком
  • Свіжа зелень - За смаком
борщ з консервованою квасолею - фото крок 1
1. Ось такий набір інгредієнтів вам буде необхідний, щоб повторити на своїй кухні цей простий рецепт борщу з консервованою квасолею. Насамперед поставте на вогонь каструлю з водою.
борщ з консервованою квасолею - фото крок 2
2. Після закипання підсолити трохи воду, відправте в неї очищений і нарізаний невеликими кубиками картоплю. Приберіть вогонь до середнього.
борщ з консервованою квасолею - фото крок 3
3. Паралельно налийте трохи олії на сковороду, розігрійте.
борщ з консервованою квасолею - фото крок 4
4. Наріжте дрібними кубиками очищену цибулю, измельчитечасник.
борщ з консервованою квасолею - фото крок 5
5. Викладіть цибулю з часником на сковороду, обсмажте їх пару хвилин до прозорості. Очищену моркву натріть на тертці.
борщ з консервованою квасолею - фото крок 6
6. Викладіть її до цибулі, смажте 3-4 хвилини. Тим часом наріжте дрібно і додайте на сковороду буряк. Обсмажте ще хвилин 5, додавши томатну пасту.
борщ з консервованою квасолею - фото крок 7
7. Викладіть зажарку в каструлю. Підсолити ще трохи за смаком, додайте спеції.
борщ з консервованою квасолею - фото крок 8
8. Варіть на повільному вогні хвилин 10-15. Квасоля тим часом відкиньте на друшляк, щоб пішла зайва рідина.
борщ з консервованою квасолею - фото крок 9
9. Викладіть квасолю в каструлю, доведіть до кипіння і зніміть з вогню. Накрийте кришкою і залиште настоюватися. От і все, борщ з консервованою квасолею в домашніх умовах готовий. Перед подачею додайте в тарілку щіпку свіжої зелені і при бажанні трохи сметани.

Схожі рецепти