Рецепт Бутерброди з консервованою рибою фото

Бутерброди з консервованою рибою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Рибні консерви
Низькокалорійні
На вечерю , На святковий стіл
Бутерброди
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 15 хв.

Бутерброди з консервованою рибою я роблю рідко, в основному це бутерброди зі шпротами на святковий стіл. Це найулюбленіші мої бутерброди з дитинства, жодне свято не обходилося без них.


Опис приготування:

Бутерброди з консервованою рибою готуються швидко, навіть коли прийшли несподівані гості, можна красиво накрити на стіл, використовуючи баночку риби. Хліб для бутербродів з консервованою рибою можна і не підсмажувати і не натирати часником, якщо у вас немає часу і бажання. Буде все одно дуже смачно! Для прикраси можна використовувати зелень. Успіхів і приємного апетиту!

  • Кнопка - 1 штука
  • Шпроти - 300 грам
  • Часник - 1/2 зубчики
  • Огірок - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Майонез - За смаком
  • Зелень - За смаком
бутерброди з консервованою рибою - фото крок 1
Підготувати продукти.
бутерброди з консервованою рибою - фото крок 2
Нарізати овочі.
бутерброди з консервованою рибою - фото крок 3
Хліб підсмажте в духовці до золотистого кольору.
бутерброди з консервованою рибою - фото крок 4
Кожен скибочку хліба натріть часником і намажте майонезом.
бутерброди з консервованою рибою - фото крок 5
Покладіть на хліб скибочку помідора і огірка.
бутерброди з консервованою рибою - фото крок 6
Викладіть на кожен шматочок хліба з 1-2 шпротіни.

Схожі рецепти