Бутерброди з консервованою рибою
(покроковий рецепт з фото)
Бутерброди з консервованою рибою я роблю рідко, в основному це бутерброди зі шпротами на святковий стіл. Це найулюбленіші мої бутерброди з дитинства, жодне свято не обходилося без них.
Бутерброди з консервованою рибою готуються швидко, навіть коли прийшли несподівані гості, можна красиво накрити на стіл, використовуючи баночку риби. Хліб для бутербродів з консервованою рибою можна і не підсмажувати і не натирати часником, якщо у вас немає часу і бажання. Буде все одно дуже смачно! Для прикраси можна використовувати зелень. Успіхів і приємного апетиту!
- Кнопка - 1 штука
- Шпроти - 300 грам
- Часник - 1/2 зубчики
- Огірок - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Майонез - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготувати продукти.
Нарізати овочі.
Хліб підсмажте в духовці до золотистого кольору.
Кожен скибочку хліба натріть часником і намажте майонезом.
Покладіть на хліб скибочку помідора і огірка.
Викладіть на кожен шматочок хліба з 1-2 шпротіни.