Рецепт Тушкована свинина з підливою фото

Тушкована свинина з підливою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

М'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, воно гаситься з морквою, цибулею, томатною пастою і бульйоном. Блюдо підходить для теплого сімейної вечері або обіду. На гарнір можна відварити картоплю або макарони.

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування тушкованої свинини з підливою. Блюдо виходить дуже смачним, а все завдяки тому, що м'ясо гаситься з овочами, бульйоном і томатною пастою. На виході отримуємо ніжну свинину з прекрасною і ароматною підливою. Гарнір - на ваш смак. Гарного і приємного дня!

  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Соус соєвий - 1 Ст. Ложка
  • Томатна паста - 2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Бульйон м'ясний - 250 мілілітрів
  • Часник - 2 зубчики
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Масло рослинне - За смаком
  • Зелень - За смаком
тушкована свинина з підливою - фото крок 1
Свинину промийте та висушіть. Поріжте середніми шматочками.
тушкована свинина з підливою - фото крок 2
Розігрійте в сотейнику рослинне масло. Обсмажте м'ясо, присипавши його перцем і приправою. Смажимо до рум'яної скоринки.
тушкована свинина з підливою - фото крок 3
Ріпчасту цибулю і моркву ріжемо дрібними кубиками.
тушкована свинина з підливою - фото крок 4
Викладаємо овочі до м'яса і обсмажуємо 4-5 хвилин. Додаємо бульйон і томатну пасту, сіль за смаком. Перемішуємо і доводимо все до кипіння. Тушкуємо на повільному вогні, під кришкою, приблизно 40-45 хвилин. За кілька хвилин до кінця додайте лавровий лист і подрібнений часник.
тушкована свинина з підливою - фото крок 5
До столу подаємо, присипавши подрібненою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти