Тушкована свинина з підливою
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, воно гаситься з морквою, цибулею, томатною пастою і бульйоном. Блюдо підходить для теплого сімейної вечері або обіду. На гарнір можна відварити картоплю або макарони.
До вашої уваги - простий рецепт приготування тушкованої свинини з підливою. Блюдо виходить дуже смачним, а все завдяки тому, що м'ясо гаситься з овочами, бульйоном і томатною пастою. На виході отримуємо ніжну свинину з прекрасною і ароматною підливою. Гарнір - на ваш смак. Гарного і приємного дня!
- Свинина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Соус соєвий - 1 Ст. Ложка
- Томатна паста - 2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Бульйон м'ясний - 250 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
- Лавровий лист - 2 штуки
- Масло рослинне - За смаком
- Зелень - За смаком
Свинину промийте та висушіть. Поріжте середніми шматочками.
Розігрійте в сотейнику рослинне масло. Обсмажте м'ясо, присипавши його перцем і приправою. Смажимо до рум'яної скоринки.
Ріпчасту цибулю і моркву ріжемо дрібними кубиками.
Викладаємо овочі до м'яса і обсмажуємо 4-5 хвилин. Додаємо бульйон і томатну пасту, сіль за смаком. Перемішуємо і доводимо все до кипіння. Тушкуємо на повільному вогні, під кришкою, приблизно 40-45 хвилин. За кілька хвилин до кінця додайте лавровий лист і подрібнений часник.
До столу подаємо, присипавши подрібненою зеленню. Смачного!