Рибний суп з кільки в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Простий в приготуванні, бюджетний і при цьому досить смачний рибний суп з кільки в томатному соусі в домашніх умовах - прекрасна альтернатива традиційному борщу або овочевих супів, наприклад.
Це дуже скромний варіант, як приготувати рибний суп з кільки в томатному соусі. При бажанні ви можете зробити більш наваристу зажарку, використовуючи овочі, які є в холодильнику. Такий супчик підійде для зайнятих господинь і холостяків.
- Kilkee в Томат - 1 штука
- Картопля - 1-2 штук
- Цибулина - 1 штука
- Макарони - 50 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Спеції - 1 щіпка
1. Ось такий мінімальний набір інгредієнтів необхідний, щоб повторити на своїй кухні цей рецепт приготування рибного супу з кільки в томатному соусі. Необов'язково використовувати спагетті, це може бути будь-яка локшина, а також рис, наприклад.
2. Насамперед очистіть картопля і наріжте невеликими кубиками. Цибулину в даному випадку для бульйону можна використовувати цілком (але при бажанні ви можете подрібнити її кубиками і обсмажити на сковороді до прозорості). Спагеті поламайте.
3. У каструлю викладіть картоплю, цибуля, лавровий лист і інші спеції, які ви будете використовувати. Залийте все окропом і поставте на вогонь. Після закипання підсолити трохи і варіть на середньому вогні близько 10-13 хвилин.
4. Коли картопля звариться до напівготовності можна підготувати рибку.
5. Акуратно можна витягти з каструлі цибулину і опустити туди макарони. Доведіть знову до кипіння.
6. І викладіть рибу. При бажанні додайте ще спецій і солі за смаком, дайте проваритися близько 5-7 хвилин на повільному вогні. Тепер можна зняти каструлю з вогню, накрити кришкою і дати настоятися. Коли рибний суп з кільки в томатному соусі в домашніх умовах готовий, доповніть його свіжою зеленню і подавайте до столу.