Суп з кільки
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий і смачний суп з кільки, який можна готувати на м'ясному бульйоні або на овочевому. Це перша страва - щось середнє між юшкою і картопляним супом. Головна уязик - якісна риба.
Якщо хочете урізноманітнити свій обід, раджу подивитись, як приготувати суп з кільки за цим рецептом. Він виходить ситним і дуже смачним, а про його незвичайному послевкусии давно говорять навіть досвідчені м'ясоїди. Готується такий суп дуже швидко, але найголовніше - вибрати якісну кільку. Тут важлива не тільки форма риби, але і соус, який повинен бути густим.
- Kilkee в Томат - 1 штук
- Куряча грудка або спинка - 1 штук
- Картопля - 4-5 штук
- Цибуля - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Сіль і спеції - За смаком
1. Цей суп дуже любить овочі, а особливо цибуля. Доводимо до кипіння м'ясо, додаємо сирий лук, сіль і спеції і варимо м'ясо до готовності. Такий суп з кільки можна готувати на будь-якому бульйоні. В даному випадку - курячий.
2. Очищаємо картоплю і нарізаємо його кубиками. Також очищаємо цибулю та моркву.
3. Коли м'ясо буде готове, відправляємо в бульйон картоплю.
4. А тим часом обсмажуємо цибулю і моркву на рослинному маслі до готовності.
5. Коли картопля закипить і провариться близько 5 хвилин, додаємо нашу зажарку.
6. Через 10 хвилин відправляємо кільку в томаті. Дуже важливо, щоб риба і соус були якісними, тому купуйте тільки перевірену кільку. Варимо суп на середньому вогні до готовності картоплі.
7. Коли суп з кільки буде готовий, подавайте його в гарячому вигляді. Повірте, це перша страва стане альтернативою багатьом іншим.