Суп з кільки в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную поекспериментувати на кухні і приготувати оригінальний суп з кільки в томаті. Виходить дійсно дуже незвично, при цьому смачно і ароматно. Для сімейного обіду - саме те!
Приготувати цей суп нітрохи не складніше, ніж звичайний, який ви готуєте щодня. Єдине: замість звичних вермішелі, гречки або рису, пропоную додати кукурудзяну крупу, вийде дуже смачний навар. В кінці відправляється в суп консервована кілька в томатному соусі, яка надає супу особливий аромат і неперевершений смак. Далі я більш детально розповім, як приготувати суп з кільки в томатному соусі.
- Кілька в томатному соусі - 200 грам
- Картопля - 350 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Зерно зернових - 0, 5 склянки
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредіети. Очистіть картопля, цибулю і моркву.
Закип'ятіть воду. Картопля поріжте невеликими шматочками і відправте варитися.
Моркву натріть на дрібній тертці, цибуля порубати кубиками. Пасеруйте їх на сковороді в невеликій кількості олії.
Коли картопля трохи покипить, додайте до нього кукурудзяну крупу.
Через кілька хвилин відправте в суп пасеровані коренеплоди.
Для 10 хвилин до готовності додайте кільку в томатному соусі. Додати сіль за смаком.
Суп з кільки в томатному соусі готовий. Подавайте його до столу гарячим. Смачного!