Суп з консерви кільки
(покроковий рецепт з фото)
Всього 30 хвилин - час приготування цього чудового супу з консерви кільки в томатному соусі. В іншому потрібно самий мінімум необхідних для приготування супу інгредієнтів. Спробуйте!
Це простий рецепт приготування супу з консерви кільки. Для приготування знадобляться такі інгредієнти: кілька в томатному соусі, картопля, морква, цибуля ріпчаста, помідор, перець болгарський, сіль, перець горошком, лавровий лист, зелень і рис. Не забудьте настояти готовий суп, близько 10 хвилин, так він стане ще більш насиченою і ароматний. Вдалого приготування!
- Кілька в томатному соусі - 1 штука (баночка)
- Мал - 3 Ст. Ложки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Перецьь горошком - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
- Зелень - За смаком
Мал ретельно промийте і засипте в каструлю, зверху залийте водою. Варимо до напівготовності.
Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо до прозорості.
Додаємо до рису дрібно порізану моркву, продовжуємо смажити.
Дрібно ріжемо перець, додаємо на сковороду, тушкуємо ще 2-3 хвилини.
Додаємо дрібно порізаний помідор, тушкуємо ще 5 хвилин.
Картоплю нарізаємо соломкою і додаємо до рису. Сіль і перець за смаком. Варимо ще 15 хвилин.
Викладіть в каструлю готову піджарку, лавровий лист і перець горошком. Перемішайте.
Ну і нарешті додаємо кільку, даємо супу закипіти і знімаємо з вогню. Наполягаємо 10 хвилин під кришкою.
Все готово! Розливаємо суп по тарілках, присипаємо зеленню і насолоджуємося. Смачного!