Рецепт Суп з консерви кільки фото

Суп з консерви кільки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Крупи, Мал, Рибні консерви
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Всього 30 хвилин - час приготування цього чудового супу з консерви кільки в томатному соусі. В іншому потрібно самий мінімум необхідних для приготування супу інгредієнтів. Спробуйте!

Це простий рецепт приготування супу з консерви кільки. Для приготування знадобляться такі інгредієнти: кілька в томатному соусі, картопля, морква, цибуля ріпчаста, помідор, перець болгарський, сіль, перець горошком, лавровий лист, зелень і рис. Не забудьте настояти готовий суп, близько 10 хвилин, так він стане ще більш насиченою і ароматний. Вдалого приготування!

  • Кілька в томатному соусі - 1 штука (баночка)
  • Мал - 3 Ст. Ложки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перецьь болгарський - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Перецьь горошком - За смаком
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Зелень - За смаком
суп з консерви кільки - фото крок 1
Мал ретельно промийте і засипте в каструлю, зверху залийте водою. Варимо до напівготовності.
суп з консерви кільки - фото крок 2
Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо до прозорості.
суп з консерви кільки - фото крок 3
Додаємо до рису дрібно порізану моркву, продовжуємо смажити.
суп з консерви кільки - фото крок 4
Дрібно ріжемо перець, додаємо на сковороду, тушкуємо ще 2-3 хвилини.
суп з консерви кільки - фото крок 5
Додаємо дрібно порізаний помідор, тушкуємо ще 5 хвилин.
суп з консерви кільки - фото крок 6
Картоплю нарізаємо соломкою і додаємо до рису. Сіль і перець за смаком. Варимо ще 15 хвилин.
суп з консерви кільки - фото крок 7
Викладіть в каструлю готову піджарку, лавровий лист і перець горошком. Перемішайте.
суп з консерви кільки - фото крок 8
Ну і нарешті додаємо кільку, даємо супу закипіти і знімаємо з вогню. Наполягаємо 10 хвилин під кришкою.
суп з консерви кільки - фото крок 9
Все готово! Розливаємо суп по тарілках, присипаємо зеленню і насолоджуємося. Смачного!

Схожі рецепти