Рецепт Вермішелевий суп без м'яса фото

Вермішелевий суп без м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Макарони , Вермішель
Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Перед вами - рецепт приготування вермішельного супу без м'яса на обід або вечерю. Якщо ви любите ситне і легке гаряче - цей рецепт для вас.

Опис приготування:

Для приготування вермішельного супу без м'яса я беру спагетті і ламаю їх кілька разів, щоб вийшла коротка вермішель. До речі, з спецій рекомендую покласти лавровий лист, koriandr, перець духмяний. Ковбасу можна і не додавати, але без неї надто вже прісний суп виходить. Дивимося далі рецепт.

  • Ковбаса - 300 грам
  • Картопля - 4-5 штук
  • Морквина - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Спеції, масло рослинне - За смаком
  • Вермішель - 150-200 грам
вермішелевий суп без м'яса - фото крок 1
Картоплю ріжемо кубиками.
вермішелевий суп без м'яса - фото крок 2
Цибуля теж дрібно ріжемо.
вермішелевий суп без м'яса - фото крок 3
Морквину тремо на тертці.
вермішелевий суп без м'яса - фото крок 4
Відправляємо варитися картоплю.
вермішелевий суп без м'яса - фото крок 5
Тепер обсмажуємо цибулю.
вермішелевий суп без м'яса - фото крок 6
Додаємо моркву.
вермішелевий суп без м'яса - фото крок 7
А потім додаємо ковбасу порізану до обсмажуванні.
вермішелевий суп без м'яса - фото крок 8
Ламаємо спагетті.
вермішелевий суп без м'яса - фото крок 9
У суп додаємо зажарку і вермішель. Варимо до готовності макаронів.
Наш вермішелевий суп без м'яса готовий. Смачного!

Схожі рецепти