Вермішелевий суп без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами - рецепт приготування вермішельного супу без м'яса на обід або вечерю. Якщо ви любите ситне і легке гаряче - цей рецепт для вас.
Для приготування вермішельного супу без м'яса я беру спагетті і ламаю їх кілька разів, щоб вийшла коротка вермішель. До речі, з спецій рекомендую покласти лавровий лист, koriandr, перець духмяний. Ковбасу можна і не додавати, але без неї надто вже прісний суп виходить. Дивимося далі рецепт.
- Ковбаса - 300 грам
- Картопля - 4-5 штук
- Морквина - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Спеції, масло рослинне - За смаком
- Вермішель - 150-200 грам

Картоплю ріжемо кубиками.

Цибуля теж дрібно ріжемо.

Морквину тремо на тертці.

Відправляємо варитися картоплю.

Тепер обсмажуємо цибулю.

Додаємо моркву.

А потім додаємо ковбасу порізану до обсмажуванні.

Ламаємо спагетті.

У суп додаємо зажарку і вермішель. Варимо до готовності макаронів.
Наш вермішелевий суп без м'яса готовий. Смачного!
Наш вермішелевий суп без м'яса готовий. Смачного!