Молочний вермішелевий суп
(покроковий рецепт з фото)
Хочете згадати смак, знайомий з дитинства? Тоді прочитайте цей рецепт і дізнайтеся, як приготувати молочний вермішелевий суп за класичним рецептом з цукром і вершковим маслом.
Солодкий молочний суп чудово доповнять хрусткі горішки. Для цього найкраще підійде мигдаль. Можна нарізати його дрібними шматочками, але можна також використовувати мигдальне стружку.
Цей суп дуже люблять діти, подавайте їм тарілки зі злегка охолоджені супом і регулюйте кількість цукру за смаком.
- Молоко - 500 мілілітрів
- Вермішель - 150 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
Закип'ятіть в каструлі 300 мілілітрів води, додайте туди щіпку солі. У киплячу воду закиньте вермішель, добре перемішайте. Варити вермішель потрібно буквально одну-дві хвилини.
Відкиньте вермішель на друшляк. Добре промийте її під холодною водою. Промивайте макарони, акуратно їх перемішуючи. Це потрібно для того, щоб позбутися від зайвої клейкості.
У каструлю вилийте півлітра молока, закип'ятіть його. Щоб виключити можливість википання молока, покладіть на каструлю дерев'яну ложку. Як тільки молоко закипить, Відведіть туди шматочок вершкового масла, дайте йому розчинитися.
В молоко з маслом відправте вермішель, перемішайте, додайте цукор. Буквально через хвилину суп буде готовий. Розлийте його по тарілках і подавайте до столу.