Рецепт Терті кабачки смажені фото

Терті кабачки смажені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Дуже зручний варіант приготування кабачків.

Опис приготування:

При приготуванні тертих смажених кабачків можна використовувати некрасиві овочі або трохи перезрілі, неправильної форми. Якщо кабачок перезріло, але потрібно зняти шкірку і вирізати насіння, інше використовувати для смаження.

  • Кабачки - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 4-5 Ст. Ложок
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Орегано - За смаком
  • Масло рослинне - 40 мілілітрів (для смаження)
терті кабачки смажені - фото крок 1
1. Приготуємо продукти. Що зробити блюдо ароматні, я використовувала спеції: орегано і чорний перець.
терті кабачки смажені - фото крок 2
2. Потріть кабачки на дрібній або крупній тертці. Якщо занадто багато соку, відіжміть руками.
терті кабачки смажені - фото крок 3
3. Додайте сире яйця, пропущений через прес часник, сіль, перець чорний мелений, орегано. Перемішайте.
терті кабачки смажені - фото крок 4
4. Додайте борошно. Перемішайте.
терті кабачки смажені - фото крок 5
5. Приступаємо до смаження.
терті кабачки смажені - фото крок 6
6. Розігрійте сковороду, влийте масло. Десертній або столовою ложкою викладайте в гаряче масло кабачкову масу. Смажте на повільному вогні до рум'яного кольору.
терті кабачки смажені - фото крок 7
7. Смажте з обох сторін.
терті кабачки смажені - фото крок 8
8. Терті кабачки готові! Подавайте їх з соусами.

Схожі рецепти