Терті кабачки смажені
(покроковий рецепт з фото)
Дуже зручний варіант приготування кабачків.
При приготуванні тертих смажених кабачків можна використовувати некрасиві овочі або трохи перезрілі, неправильної форми. Якщо кабачок перезріло, але потрібно зняти шкірку і вирізати насіння, інше використовувати для смаження.
- Кабачки - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 4-5 Ст. Ложок
- Часник - 1 зубчик
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Орегано - За смаком
- Масло рослинне - 40 мілілітрів (для смаження)
1. Приготуємо продукти. Що зробити блюдо ароматні, я використовувала спеції: орегано і чорний перець.
2. Потріть кабачки на дрібній або крупній тертці. Якщо занадто багато соку, відіжміть руками.
3. Додайте сире яйця, пропущений через прес часник, сіль, перець чорний мелений, орегано. Перемішайте.
4. Додайте борошно. Перемішайте.
5. Приступаємо до смаження.
6. Розігрійте сковороду, влийте масло. Десертній або столовою ложкою викладайте в гаряче масло кабачкову масу. Смажте на повільному вогні до рум'яного кольору.
7. Смажте з обох сторін.
8. Терті кабачки готові! Подавайте їх з соусами.