Рецепт Терті кабачки смажені фото

Терті кабачки смажені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Дуже зручний варіант приготування кабачків.

При приготуванні тертих смажених кабачків можна використовувати некрасиві овочі або трохи перезрілі, неправильної форми. Якщо кабачок перезріло, але потрібно зняти шкірку і вирізати насіння, інше використовувати для смаження.

  • Кабачки - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 4-5 Ст. Ложок
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Орегано - За смаком
  • Масло рослинне - 40 мілілітрів (для смаження)
терті кабачки смажені - фото крок 1
1. Приготуємо продукти. Що зробити блюдо ароматні, я використовувала спеції: орегано і чорний перець.
терті кабачки смажені - фото крок 2
2. Потріть кабачки на дрібній або крупній тертці. Якщо занадто багато соку, відіжміть руками.
терті кабачки смажені - фото крок 3
3. Додайте сире яйця, пропущений через прес часник, сіль, перець чорний мелений, орегано. Перемішайте.
терті кабачки смажені - фото крок 4
4. Додайте борошно. Перемішайте.
терті кабачки смажені - фото крок 5
5. Приступаємо до смаження.
терті кабачки смажені - фото крок 6
6. Розігрійте сковороду, влийте масло. Десертній або столовою ложкою викладайте в гаряче масло кабачкову масу. Смажте на повільному вогні до рум'яного кольору.
терті кабачки смажені - фото крок 7
7. Смажте з обох сторін.
терті кабачки смажені - фото крок 8
8. Терті кабачки готові! Подавайте їх з соусами.

Схожі рецепти