Смажені фаршировані кабачки
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва сподобається всім, хто без розуму від кабачків! Обсмажені на сковороді кабачки фаршируємо томатами і м'ясо, а потім запікаємо в духовці під хрусткою сирною скоринкою - просто смакота!
Приготуємо смажені фаршировані кабачки в домашніх умовах. Кабачки нарізаємо кружечками і обсмажуємо на сковороді. Окремо смажимо Прошута (бекон) з подрібненими томатами і часником. Перекладаємо кабачки на деко, присипаємо Прошута з томатами, зверху кладемо цільні помідорні кружечки і присипаємо тертим сиром. Запікаємо кабачки в духовці, щоб розплавився сир. Хай щастить!
- Кабачок - 1 штука
- Помідори - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Прошутто - За смаком
- Сир твердий - 150 грам
Кабачки промиваємо та нарізаємо кільцями.
Обсмажуємо кабачки на рослинному маслі по 3-4 хвилини з кожного боку.
Помідори нарізаємо кружечками. Кілька кружечків подрібнюємо і обсмажуємо з Прошута і подрібненим часником.
Обсмажені кабачки солимо і викладаємо на них зверху помідори з Прошута.
Зверху кладемо по одному кружечку помідори і присипаємо тертим сиром.
Кладемо кабачки на змащене маслом деко і запікаємо в духовці 10 хвилин, щоб розплавився сир. Смачного!