Рецепт Фаршировані кабачки по турецькому рецептом фото

Фаршировані кабачки по турецькому рецептом
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Літні
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 9
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Коли я готую овочеві страви, мій чоловік каже: "Смачно, але не вистачає м'яса" . Так ось в цій страві вистачає всього! І овочів, і м'яса, і навіть крупи! Запрошую до столу!

Опис приготування:

Спеції для фаршу, звичайно, можете брати на свій смак. У Туреччині часто використовують суху мяту.Также можна додавати в фарш лимонний сік. Варіацій маса, зробимо одну з них. Як приготувати фаршировані кабачки по-турецьки читайте в покроковому рецепті.

  • Кабачок - 3 штуки (молоді)
  • Фарш м'ясний - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Манна крупа - 1 Ст. Ложка
  • Мал - 3 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
  • Спеції - За смаком
фаршировані кабачки по турецькому рецептом - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти, включаючи сіль, перець і спеції.
фаршировані кабачки по турецькому рецептом - фото крок 2
Кожен кабачок розріжте на 3 частини, де потрібно відріжте трохи кінчик для стійкості. За допомогою чайної ложки видаліть середину, залишаючи стінки і дно.
фаршировані кабачки по турецькому рецептом - фото крок 3
Мал і булгур промийте кілька разів і залийте окропом на 10-15 хвилин.
фаршировані кабачки по турецькому рецептом - фото крок 4
Цибулю дрібно наріжте і обсмажте до м'якості.
фаршировані кабачки по турецькому рецептом - фото крок 5
Додайте фарш і обсмажте до напівготовності, а потім 1 ст. Ложку томатного соусу. Перемішайте і обсмажте протягом 1-2 хвилин.
фаршировані кабачки по турецькому рецептом - фото крок 6
З крупи злийте воду. Вимкніть плиту, додайте в фарш улюблені спеції і крупу. Все ретельно перемішайте. Можна додати зелень. Посоліть і поперчіть за смаком.
фаршировані кабачки по турецькому рецептом - фото крок 7
Кабачки всередині трохи підсолити і щільно наповніть фаршем.
фаршировані кабачки по турецькому рецептом - фото крок 8
Наверх кожного кабачка покладіть гурток помідора.
фаршировані кабачки по турецькому рецептом - фото крок 9
Приберіть готові кабачки в сотейник. У ємності змішайте 1-1, 5 склянки води з 2 ст. Ложками томатної пасти. Посоліть за смаком і влийте в сотейник. Соусу повинно бути не більше половини сотейника. Доведіть до кипіння і готуйте на повільному вогні під кришкою 35-40 хвилин.
фаршировані кабачки по турецькому рецептом - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти