Фаршировані кабачки по турецькому рецептом
(покроковий рецепт з фото)
Коли я готую овочеві страви, мій чоловік каже: "смачно, але не вистачає м'яса" . Так ось в цій страві вистачає всього! І овочів, і м'яса, і навіть крупи! Запрошую до столу!
Спеції для фаршу, звичайно, можете брати на свій смак. У Туреччині часто використовують суху мяту.Также можна додавати в фарш лимонний сік. Варіацій маса, зробимо одну з них. Як приготувати фаршировані кабачки по-турецьки читайте в покроковому рецепті.
- Кабачок - 3 штуки (молоді)
- Фарш м'ясний - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Манна крупа - 1 Ст. Ложка
- Мал - 3 Ст. Ложки
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти, включаючи сіль, перець і спеції.
Кожен кабачок розріжте на 3 частини, де потрібно відріжте трохи кінчик для стійкості. За допомогою чайної ложки видаліть середину, залишаючи стінки і дно.
Мал і булгур промийте кілька разів і залийте окропом на 10-15 хвилин.
Цибулю дрібно наріжте і обсмажте до м'якості.
Додайте фарш і обсмажте до напівготовності, а потім 1 ст. Ложку томатного соусу. Перемішайте і обсмажте протягом 1-2 хвилин.
З крупи злийте воду. Вимкніть плиту, додайте в фарш улюблені спеції і крупу. Все ретельно перемішайте. Можна додати зелень. Посоліть і поперчіть за смаком.
Кабачки всередині трохи підсолити і щільно наповніть фаршем.
Наверх кожного кабачка покладіть гурток помідора.
Приберіть готові кабачки в сотейник. У ємності змішайте 1-1, 5 склянки води з 2 ст. Ложками томатної пасти. Посоліть за смаком і влийте в сотейник. Соусу повинно бути не більше половини сотейника. Доведіть до кипіння і готуйте на повільному вогні під кришкою 35-40 хвилин.
Смачного!