Курка теріякі з рисом

Рецепт Курка теріякі з рисом фото

Якщо вам до смаку азіатська кухні або ви тільки вирішили відкрити для себе її страви, раджу звернути увагу на цей досить простий варіант, як приготувати курку терияки з рисом.Соус теріякі, напевно, знають навіть ті, хто жодного разу його пробував. Хочете повторити на своїй кухні родзинку японської кухні? Немає нічого простіше! Маринована в соусі ...

Читати далі

Святомартінскій гусак

Рецепт Святомартінскій гусак фото

Святомартінскій гусак - одне з головних страв, яке готують до свята Святого Мартина. Подається святомартінскій гусак традиційно з салатами з червонокачанної капусти і картопляними кнедликами.Традиція запікати до свята Святого Мартіна гусака має безліч легенд, одна з яких говорить, що одного разу своїми криками гуси заважали Святому Мартину читати...

Читати далі

Гусь з чорносливом

Рецепт Гусь з чорносливом фото

Святкове блюдо, з яким варто повозитися і витратити свій час. Зате і гусак буде смачним і соковитим. А чорнослив з черевця вприкуску з пропечений гусячим м'ясом - це щось, повірте на слово.М'ясо гусака досить смачне, а якщо ще й приготувати його правильно, то буде "пальчики оближеш" . Хороший результат не завжди залежить від господині. Буває, що ...

Читати далі

Курка з чорносливом в фользі

Рецепт Курка з чорносливом в фользі фото

Приготуйте це вишукане і смачне блюдо до будь-якого свята, не прогадаєте. Гарний зовнішній вигляд, ніжне і соковите куряче м'ясо з легкою кислинкою і ароматом чорносливу підкорять і вас, і ваших гостей.Сьогодні з цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати курку з чорносливом в фользі. Просте в приготуванні, з мінімуму цілком доступних інгредієнт...

Читати далі

Перепели фаршировані

Рецепт Перепели фаршировані фото

А чому б вам на вечерю сьогодні не підготували "царську птицю"? До речі, так називають приплив. Їх дієтичне м'ясо відноситься до делікатесів і з нього готують неймовірні страви. Читайте! Ніжне м'ясо перепелів ідеально поєднується з кускус… М'ясо залишиться соковитим, за рахунок яскравої начинки. До речі, про гарнір турбуватися зовсім не потрібно,...

Читати далі

Щука на мангалі

Рецепт Щука на мангалі фото

Люблю річну і осінню пору за те, що можна готувати продукти на відкритому вогні. Виходить неповторний смак з димком. Ще все досить швидко доходить до готовності. Так що дуже раджу! Якщо у вас теж з'явиться можливість взяти свіжу рибку і поїхати на природу, то скористайтеся моїм рецептом. Він розповість вам про те, як приготувати щуку на мангалі. ...

Читати далі

Фазан, запечений цілком

Рецепт Фазан, запечений цілком фото

Якщо вам пощастило впіймати на полюванні фазана або ж просто є місце, де його можна придбати, то слід знати, що готувати фазана краще цілком. Будь-яка дичину просто створена для запікання.Щоб дізнатися, як приготувати фазана, запеченого цілком, досить просто прочитати цей покроковий рецепт. У ньому докладно викладено, як зробити це блюдо ароматни...

Читати далі

Форель з розмарином в фользі

Рецепт Форель з розмарином в фользі фото

Як на мене, форель - найсмачніша риба. Шкода, що не можна його готувати в будні, так як вона досить дорога. Тому запікаю я її тільки в святкові дні, але зате це запам'ятовується надовго.Для вас я підготувала урочисте блюдо, яке потрібно спробувати зробити кожної господині. Нижче - простий поетапний рецепт про те, як приготувати форель з розмарино...

Читати далі

Курка, запечена у вершковому соусі

Рецепт Курка, запечена у вершковому соусі фото

При запіканні курки дуже ефектно працює спосіб наповнення подшкурного простору курки вершковим маслом зі спеціями. Тоді курка не виходить сухою. Дуже ніжна.Для приготування курки треба змішати масло зі спеціями, змастити її, включаючи підшкірне простір, і запекти в духовці у фользі.Курка - 2 кілограмаВершкове масло - 50 грамПриправи для гриля - 2...

Читати далі

Качка в яблуках

Рецепт Качка в яблуках фото

Святковий стіл не обходиться без коронного м'ясної страви. Сьогодні пропоную зробити його за моїм рецептом і це качка в яблуках. Можете використовувати різні овочі, ягоди і ароматні трави. Приступимо! Щоб вийшла гарна карамельна скоринка, потрібно змастити качку медом перед тим, як відправити її в духовку. До яблук можна додати інші фрукти, напри...

Читати далі

Рулька в пиві по-баварськи

Рецепт Рулька в пиві по-баварськи фото

Пропоную вам поринути в атмосферу справжньої німецької кухні і зробити на своїй кухні неймовірно апетитну, соковиту, ароматну і приголомшливо смачну рульку. Дуже ситне блюдо для любителів м'яса.Хочу поділитися ідеєю, як приготувати рульку в пиві по-баварськи. Відварена в світлому і запечена в соусі на основі темного пива, вона виходить дивно соко...

Читати далі

Kijuç, запечений в духовці

Рецепт Kijuç, запечений в духовці фото

Зізнаюся, що м'ясо в моїй родині їдять набагато частіше, ніж рибу. Це велике упущення, тому сьогодні зробимо рибну страву за найкращим рецептом, на мій погляд.Запікати рибку будемо цілком, з головою і хвостом, а також зробимо прорізи, в які вставимо скибочку помідора і шматочок лимона. Є рибу відразу не рекомендую, запасіться терпінням і почекайт...

Читати далі

Качка з яблуками і картоплею

Рецепт Качка з яблуками і картоплею фото

Запечена качка в духовці - це святкове блюдо. М'ясо її досить дороге, а готувати його не так просто, тому воно з'являється тільки по особливих випадках. У мене такий привід був, і ось рецепт.Подібні варіанти завжди готуються довго, тому займіться підготовкою заздалегідь. Я поставила птицю відразу після обіду, адже вона запікалася цілих 3 годину. ...

Читати далі

Щука в коптильні

Рецепт Щука в коптильні фото

Рецепт для завзятих рибалок, які не проти поласувати таким блюдом, як копчена щука. Втім рибку можна «зловити» і на найближчому ринку. Головне результат! Риболовля вдалася на славу, і прийшло саме час приготувати копчену щуку. Для початку попатраєте рибу від нутрощів, натріть сіллю і залиште маринуватися на 2 годину. Потім розкладіть рибку на реш...

Читати далі

Карась на мангале

Рецепт Карась на мангале фото

Не знаю, як правильно приготувати рибу? Тоді я дам вам кілька порад, щоб у вас точно вийшло смачне блюдо. По перше, вам потрібен лимон і хороші спеції. А по-друге - мангал або гриль.Якщо у вас під рукою буде вдалий рецепт і місце для готування, то у вас точно все вийде, тільки стежте за вогнем, щоб не перепечеться блюдо. А поки прочитайте про те,...

Читати далі