Страви цілком - рецепти від домашніх кухарів

Ароматна індичка, запечена з яблуками

Ароматна індичка, запечена з яблуками

ароматна індичка, запечена з яблуками — Найпопулярніша страва, яке в Америці традиційно готують на День подяки. Однак блюдо настільки смачне, що одного разу в рік для нього — дуже мало опис приготування: Запеченнаяіндичка — традиційне американське блюдо на День подяки. Однак я помітила, що в б...

читати далі
Баклажани в казані з м`ясом

Баклажани в казані з м`ясом

Не можу не поділитися з вами чудовим варіантом, як приготувати баклажани в казані з м'ясом і овочами. приголомшливо смачне, ситне, нескладне в процесі і апетитне блюдо. Пальчики оближеш! опис приготування: Якщо ви хочете нагодувати сім'ю або гостей повноцінним стравою, тоді цей рецепт вам в ць...

читати далі
Бараняча лопатка в соляній скоринці

Бараняча лопатка в соляній скоринці

Запікання м'яса та риби в солі вже давно ні для кого не секрет. Ділюся з вами рецептом запікання баранини під соляної скоринкою. М'ясо виходить дуже ніжне, соковите і ароматне! Знайомтеся з рецептом. опис приготування: Під такою соляної скоринкою цілком можна запікати будь-яке м'ясо, а також б...

читати далі
Борані з курчат зі стручками квасолі

Борані з курчат зі стручками квасолі

Оригінальний рецепт грузинського борани з курчат зі стручками квасолі — це ніжне куряче м'ясо курчати із зеленню, мацоні і пікантними спеціями. Прекрасний варіант для святкового столу! опис приготування: Найголовніше в борани — традиційному грузинському страві — це курчата: вони повинні бути д...

читати далі
Цесарка фарширована

Цесарка фарширована

Дуже красиве, цілком святкове блюдо — цесарка фарширована. Начинку можна варіювати за смаком, кожен раз подаючи птицю з новими відтінками смаку і аромату. опис приготування: 1. Для початку необхідно вимити й обсушити птицю. Потім натерти її сіллю і перцем, а також будь-якими іншими спеціями за...

читати далі
Цесарка за оригінальним рецептом

Цесарка за оригінальним рецептом

Любіть м'ясо дичини? Тоді вам сюди, адже сьогодні я розповім, як приготувати цесарку за оригінальним рецептом. Не будемо затягувати і відразу ж приступимо до приготування цього дивного блюда! опис приготування: Це прекрасне блюдо, яке відмінно урізноманітнює ваш звичний раціон. За бажанням в р...

читати далі
Цесарка запечена в рукаві

Цесарка запечена в рукаві

Вам на замітку пропоную по-справжньому святковий і смачна страва — цесарка запечена в рукаві з цитрусовим соусом. Це досить просте в приготуванні і неймовірно красиве основне блюдо. опис приготування: Зараз я детально розповім, як приготувати цесарку запечену в рукаві. 1. Для початку необхідно...

читати далі
Цвітна капуста цілком у духовці

Цвітна капуста цілком у духовці

Багато різних страв з цвітної капусти я побачила, але цей рецепт цвітної капусти цілком у духовці — справжня бомба! Рекомендую спробувати опис приготування: Коли мова заходить про це рецепті приготування цвітної капусти цілком у духовці, мене настільки переповнюють емоції, що я навіть не знаю ...

читати далі
Кольорова капуста, запечена в духовці цілком

Кольорова капуста, запечена в духовці цілком

А ви пробували запікати кольорову капусту цілком? Якщо ні, то дуже рекомендую, адже Ви отримаєте чудове і дуже незвичайне блюдо. Капуста прекрасно поєднується з смаженим м'ясом або грибами. опис приготування: Приготуємо цвітну капусту, запечену в духовці цілком в домашніх умовах. Качан капусти...

читати далі
Кольорові варені яйця до Великодня

Кольорові варені яйця до Великодня

Всі знають ті чи інші способи забарвлення великодніх яєць в шкаралупі, але я хочу показати, як приготувати просто і швидко вже очищені кольорові варені яйця до Великодня. опис приготування: Цей спосіб дає великий простір для фантазії: приготувавши натуральні овочеві відвари або соки з «кольоро...

читати далі
Домашня курка, фарширована яблуками і айвою

Домашня курка, фарширована яблуками і айвою

фарширована курка, — настільки універсальне блюдо, що прекрасно підійде для сімейного обіду або вечері, а також і для святкового столу. Фарширувати будемо яблуками і айвою. Смачно і просто! опис приготування: безумовно, Ви можете додати в начинку ще якісь фрукти, крупи або сухофрукти. Але я ду...

читати далі
Домляма

Домляма

Куштувати страви різних кухонь світу не тільки захоплююче, але і дуже смачно. Хочу поділитися з вами досить простим варіантом, як приготувати домляму — ситне блюдо узбецької кухні. опис приготування: Незважаючи на досить високу жирність м'яса, блюдо виходить дуже низькокалорійним. Соковиті і н...

читати далі
Обробка, запечена в солі

Обробка, запечена в солі

ніжна, соковита і апетитна дорада, запечена в солі в домашніх умовах стане відмінним варіантом не тільки щоденного, але навіть святкового столу. Вона підійде до будь-якого гарніру і салату. опис приготування: Цей надзвичайно простий рецепт припаде до смаку всім любителям швидких і смачних стра...

читати далі
Фарширована курка чорносливом і курагою

Фарширована курка чорносливом і курагою

Така фарширована курка чорносливом і курагою в домашніх умовах буде казковою "; гостею" на будь-якому святковому столі. З фаршем, чорносливом і курагою блюдо виходить ще ситніше і ароматні. опис приготування: Така фарширована курка чорносливом і курагою в домашніх умовах готується зовсім не ск...

читати далі
Фарширований гусак

Фарширований гусак

У всі часи головною прикрасою святкового столу було блюдо з цілком запеченої зафаршіровать птиці. Так давайте ж не відступати від традицій і зафаршіруем гусака. опис приготування: Смачний соковитий гусак, приготований вашими руками, стане прикрасою святкового столу. Рецепт приготування фарширо...

читати далі
Фазан в duhovke

Фазан в duhovke

Як часто ви готуєте дичину? У мене трапляється це дуже рідко, рази 2 на рік. І це завжди свято. Підходжу до вибору страви вкрай відповідально. Нещодавно мій погляд упав на цей оригінальний рецепт. опис приготування: Головна проблема такого м'яса - це сухість. Для того, щоб цього уникнути, слід...

читати далі
Фазан, запечений цілком

Фазан, запечений цілком

Якщо вам пощастило впіймати на полюванні фазана або ж просто є місце, де його можна придбати, то слід знати, що готувати фазана краще цілком. Будь-яка дичину просто створена для запікання. опис приготування: Щоб дізнатися, як приготувати фазана, запеченого цілком, досить просто прочитати цей п...

читати далі
Форель райдужна в фользі

Форель райдужна в фользі

Спробуйте форель райдужну в фользі, фаршировану свіжою зеленню і лимоном. Рибка виходить дивно ніжною, соковитою і смачною, а головне — дуже корисною. опис приготування: Рецепт приготування форелі райдужної в фользі хороший тим, що ідеальна рибка не вимагає великої кількості інгредієнтів. Допо...

читати далі
Форель з розмарином і лимоном

Форель з розмарином і лимоном

Коли душа вимагає свята і хочеться з'їсти щось особливе, тоді я готую рибу у фользі. Це завжди смачно, запашний, ситно і так особливо підноситься, що починає підніматися настрій. опис приготування: Зараз я розповім вам про те, як приготувати форель з розмарином і лимоном. Спробуйте за цим реце...

читати далі
Форель з розмарином в фользі

Форель з розмарином в фользі

Як на мене, форель - найсмачніша риба. шкода, що не можна його готувати в будні, так як вона досить дорога. Тому запікаю я її тільки в святкові дні, але зате це запам'ятовується надовго. опис приготування: Для вас я підготувала урочисте блюдо, яке потрібно спробувати зробити кожної господині. ...

читати далі