Курка з чорносливом в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте це вишукане і смачне блюдо до будь-якого свята, не прогадаєте. Гарний зовнішній вигляд, ніжне і соковите куряче м'ясо з легкою кислинкою і ароматом чорносливу підкорять і вас, і ваших гостей.
Сьогодні з цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати курку з чорносливом в фользі. Просте в приготуванні, з мінімуму цілком доступних інгредієнтів блюдо. Але в кінцевому підсумку ви отримаєте дивовижний результат - вишукану страву, яке підкорить і вас, і ваших гостей своїм смаком і ароматом. Це за уязика, що вам подобається м'ясо з фруктами!
- Курка - 1 штука
- Чорнослив - 150 грам
- Яблуко - 3 штуки (тверді кислі)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Суміш перців - 0, 5 чайних ложки (мелена)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка

Як вид, інгредієнтів нам знадобиться не так і багато. Замість оливкової олії можна використовувати майонез.

Ретельно промиту і обсушену курку натираємо маслом, сіллю і спеціями. Можна залишити на годину-півтора, нехай промаринуется.

Яблука очистимо від серцевини і нарізаємо великими шматочками.

А тепер начиняє курку чорносливом упереміш з яблуками. Черевце зашиваємо або ретельно заколюємо зубочистками.

Викладаємо нафаршировану курку на фольгу.

Краще фольгу брати в два шари, так ви точно будете впевнені, що сік при запіканні не виллється. Ретельно загортаємо курку.

І зверху додамо ще фольги. Упакуємо курку в щільний кокон з фольги.

І відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на годину.

Дістаємо і прибираємо верхній шар фольги. Поливаємо соком, що виділився і ставимо назад в духовку.

Періодично поливаємо курку соком і запікаємо до рум'яної скоринки.