Рецепт Курка з чорносливом і горіхами фото

Курка з чорносливом і горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Фрукти , Курка , Горіхи , Грецькі горіхи , Сухофрукти , Чорнослив , Курча
Для діабетиків
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо хочете зі звичайної курки приготувати кулінарний шедевр, візьміть на замітку цей рецепт. Курка з чорносливом і горіхами - дуже смачне блюдо, з ним доведеться повозитися, але результат того вартий!

Опис приготування:

Курка з чорносливом і горіхами - дуже смачне блюдо, яке прикрасить святковий стіл. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати таку курочку для вашої родини. Найскладніше в рецепті - правильно зняти шкірку з курки, щоб ніде не пошкодити її. Зробіть акуратні зрізи на ніжках і на крилах в районі фаланг, повільно зніміть шкірку. Зашивають курку звичайними нитками і голкою, головне нитку взяти чорну і товсту, щоб легше було її діставати. Начинка з ситного горіха, солодкого чорносливу і ароматного бекону - це просто смакота. Приправи в фарш можна додати будь-які на ваш смак. Таке блюдо можна подавати як гаряче основне блюдо і як холодну закуску, порізавши тонкими шматочками. Приємного!

  • Курка - 1 штука (ціла)
  • Яйце - 1 штука
  • Бекон - 100 грам
  • Чорнослив - 100 грам
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Петрушка - 1 пучок
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки
  • Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
курка з чорносливом і горіхами - фото крок 1
Курку помийте і обсушіть. Акуратно зніміть шкіру з курки, не пошкодивши її.
курка з чорносливом і горіхами - фото крок 2
М'ясо зріжте з кісток, пропустіть через м'ясорубку разом з горіхами, чорносливом, беконом і часником.
курка з чорносливом і горіхами - фото крок 3
Додайте сіль, перець і хмелі-сунелі.
курка з чорносливом і горіхами - фото крок 4
Петрушку помийте, дрібно наріжте і додайте в фарш.
курка з чорносливом і горіхами - фото крок 5
Додайте яйце, вимішайте однорідний фарш.
курка з чорносливом і горіхами - фото крок 6
У курячу шкіру за допомогою ложки укладіть фарш. Зашийте курку за допомогою голки і ниток.
курка з чорносливом і горіхами - фото крок 7
Змішайте мед і розтоплене вершкове масло. Змастіть соусом курку, надішліть її в духовку, розігріту до 200 градусів, з 45-60 хвилин.
курка з чорносливом і горіхами - фото крок 8
Коли курочка приготуватися, видаліть з неї нитки, поріжте на порційні шматочки і подавайте до столу!

Схожі рецепти