Рецепт Курка з чорносливом і горіхами фото

Курка з чорносливом і горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах, Фрукти, Курка, Горіхи, Грецькі горіхи, Сухофрукти, Чорнослив, Курча
Для діабетиків
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Гарячі страви, Фаршировані

Якщо хочете зі звичайної курки приготувати кулінарний шедевр, візьміть на замітку цей рецепт. Курка з чорносливом і горіхами - дуже смачне блюдо, з ним доведеться повозитися, але результат того вартий!

Курка з чорносливом і горіхами - дуже смачне блюдо, яке прикрасить святковий стіл. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати таку курочку для вашої родини. Найскладніше в рецепті - правильно зняти шкірку з курки, щоб ніде не пошкодити її. Зробіть акуратні зрізи на ніжках і на крилах в районі фаланг, повільно зніміть шкірку. Зашивають курку звичайними нитками і голкою, головне нитку взяти чорну і товсту, щоб легше було її діставати. Начинка з ситного горіха, солодкого чорносливу і ароматного бекону - це просто смакота. Приправи в фарш можна додати будь-які на ваш смак. Таке блюдо можна подавати як гаряче основне блюдо і як холодну закуску, порізавши тонкими шматочками. Приємного!

  • Курка - 1 штука (ціла)
  • Яйце - 1 штука
  • Бекон - 100 грам
  • Чорнослив - 100 грам
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Петрушка - 1 пучок
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки
  • Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
курка з чорносливом і горіхами - фото крок 1
Курку помийте і обсушіть. Акуратно зніміть шкіру з курки, не пошкодивши її.
курка з чорносливом і горіхами - фото крок 2
М'ясо зріжте з кісток, пропустіть через м'ясорубку разом з горіхами, чорносливом, беконом і часником.
курка з чорносливом і горіхами - фото крок 3
Додайте сіль, перець і хмелі-сунелі.
курка з чорносливом і горіхами - фото крок 4
Петрушку помийте, дрібно наріжте і додайте в фарш.
курка з чорносливом і горіхами - фото крок 5
Додайте яйце, вимішайте однорідний фарш.
курка з чорносливом і горіхами - фото крок 6
У курячу шкіру за допомогою ложки укладіть фарш. Зашийте курку за допомогою голки і ниток.
курка з чорносливом і горіхами - фото крок 7
Змішайте мед і розтоплене вершкове масло. Змастіть соусом курку, надішліть її в духовку, розігріту до 200 градусів, з 45-60 хвилин.
курка з чорносливом і горіхами - фото крок 8
Коли курочка приготуватися, видаліть з неї нитки, поріжте на порційні шматочки і подавайте до столу!

Схожі рецепти