Курка з чорносливом і горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете зі звичайної курки приготувати кулінарний шедевр, візьміть на замітку цей рецепт. Курка з чорносливом і горіхами - дуже смачне блюдо, з ним доведеться повозитися, але результат того вартий!
Курка з чорносливом і горіхами - дуже смачне блюдо, яке прикрасить святковий стіл. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати таку курочку для вашої родини. Найскладніше в рецепті - правильно зняти шкірку з курки, щоб ніде не пошкодити її. Зробіть акуратні зрізи на ніжках і на крилах в районі фаланг, повільно зніміть шкірку. Зашивають курку звичайними нитками і голкою, головне нитку взяти чорну і товсту, щоб легше було її діставати. Начинка з ситного горіха, солодкого чорносливу і ароматного бекону - це просто смакота. Приправи в фарш можна додати будь-які на ваш смак. Таке блюдо можна подавати як гаряче основне блюдо і як холодну закуску, порізавши тонкими шматочками. Приємного!
- Курка - 1 штука (ціла)
- Яйце - 1 штука
- Бекон - 100 грам
- Чорнослив - 100 грам
- Грецькі горіхи - 100 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Петрушка - 1 пучок
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки
- Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка