Індичка з чорносливом і грецькими горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальна і дуже смачна страва. Чорнослив ідеально доповнює індичку, надаючи їй легкий солодкуватий присмак, а горіхи не тільки покращують це поєднання, але і роблять страву більш поживним і корисним
Як приготувати індичку з чорносливом і грецькими горіхами:
1) Промийте у холодній воді грудку, обсушити за допомогою паперових рушників і розріжте на 3 або 4 частини. Викладіть на харчову плівку і нею ж накрийте, після чого рівномірно відбийте філе, щоб вийшли пласти товщиною близько 5 мм.
2) Кожен шматок відбитого філе розріжте ще на 2-3 частини.
3) використовуючи блендер, подрібніть чорнослив, петрушку і горіхи (не сильно дрібно). Якщо у вас немає блендера можете просто дрібно нарізати все ножем.
4) Покладіть отриману начинку на центр кожного скибочки філе, після чого загорніть їх в рулети і закріпіть шпажками або зубочистками.
5) Повернувши рулетики місцем з'єднання вниз, викладіть їх на добре розігріту сковороду з оливковою олією, сіль і poperčite. Обсмажувати рулети потрібно з усіх боків, близько 10-15 хвилин, на середньому вогні.
Порада: щоб шпажки не горіли в процесі приготування, замочіть їх попередньо у воді.
- Филе индюшиное- 800 грам (грудка)
- Чорнослив - 100 грам (без кісточки)
- Грецькі горіхи - 80-100 грам
- Петрушка - 1 пучок (свіжа)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
1) Промийте у холодній воді грудку, обсушити за допомогою паперових рушників і розріжте на 3 або 4 частини. Викладіть на харчову плівку і нею ж накрийте, після чого рівномірно відбийте філе, щоб вийшли пласти товщиною близько 5 мм.
2) Кожен шматок відбитого філе розріжте ще на 2-3 частини.
3) використовуючи блендер, подрібніть чорнослив, петрушку і горіхи (не сильно дрібно). Якщо у вас немає блендера можете просто дрібно нарізати все ножем.
4) Покладіть отриману начинку на центр кожного скибочки філе, після чого загорніть їх в рулети і закріпіть шпажками або зубочистками.
5) Повернувши рулетики місцем з'єднання вниз, викладіть їх на добре розігріту сковороду з оливковою олією, сіль і poperčite. Обсмажувати рулети потрібно з усіх боків, близько 10-15 хвилин, на середньому вогні.
Порада: щоб шпажки не горіли в процесі приготування, замочіть їх попередньо у воді.