Рецепт Індичка з чорносливом і грецькими горіхами фото

Індичка з чорносливом і грецькими горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Індичка, Птах, Філе індички
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви з начинкою, Рулети

Оригінальна і дуже смачна страва. Чорнослив ідеально доповнює індичку, надаючи їй легкий солодкуватий присмак, а горіхи не тільки покращують це поєднання, але і роблять страву більш поживним і корисним

Як приготувати індичку з чорносливом і грецькими горіхами:

1) Промийте у холодній воді грудку, обсушити за допомогою паперових рушників і розріжте на 3 або 4 частини. Викладіть на харчову плівку і нею ж накрийте, після чого рівномірно відбийте філе, щоб вийшли пласти товщиною близько 5 мм.

2) Кожен шматок відбитого філе розріжте ще на 2-3 частини.

3) використовуючи блендер, подрібніть чорнослив, петрушку і горіхи (не сильно дрібно). Якщо у вас немає блендера можете просто дрібно нарізати все ножем.

4) Покладіть отриману начинку на центр кожного скибочки філе, після чого загорніть їх в рулети і закріпіть шпажками або зубочистками.

5) Повернувши рулетики місцем з'єднання вниз, викладіть їх на добре розігріту сковороду з оливковою олією, сіль і poperčite. Обсмажувати рулети потрібно з усіх боків, близько 10-15 хвилин, на середньому вогні.

Порада: щоб шпажки не горіли в процесі приготування, замочіть їх попередньо у воді.


  • Филе индюшиное- 800 грам (грудка)
  • Чорнослив - 100 грам (без кісточки)
  • Грецькі горіхи - 80-100 грам
  • Петрушка - 1 пучок (свіжа)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
Як приготувати індичку з чорносливом і грецькими горіхами:

1) Промийте у холодній воді грудку, обсушити за допомогою паперових рушників і розріжте на 3 або 4 частини. Викладіть на харчову плівку і нею ж накрийте, після чого рівномірно відбийте філе, щоб вийшли пласти товщиною близько 5 мм.

2) Кожен шматок відбитого філе розріжте ще на 2-3 частини.

3) використовуючи блендер, подрібніть чорнослив, петрушку і горіхи (не сильно дрібно). Якщо у вас немає блендера можете просто дрібно нарізати все ножем.

4) Покладіть отриману начинку на центр кожного скибочки філе, після чого загорніть їх в рулети і закріпіть шпажками або зубочистками.

5) Повернувши рулетики місцем з'єднання вниз, викладіть їх на добре розігріту сковороду з оливковою олією, сіль і poperčite. Обсмажувати рулети потрібно з усіх боків, близько 10-15 хвилин, на середньому вогні.

Порада: щоб шпажки не горіли в процесі приготування, замочіть їх попередньо у воді.

Схожі рецепти