Буряк з чорносливом і грецькими горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання буряка з сухофруктами вже вважається класичним. Солодкий смак плодів ідеально доповнюють і горіхи. У підсумку виходить салат, який можна їсти на полуденок. Давайте згадаємо рецепт!
Ви можете помітити, що я не перший раз пропоную в подібному страві овочі не варити, а запікати. Так виходить набагато духмяний і смак більш насиченим. Візьміть собі на замітку то, як приготувати буряк з чорносливом і грецькими горіхами. Заправляти пропоную сметаною. Вийшло дуже ніжне блюдо.
- Буряк - 500 грам
- Чорнослив - 50 грам
- Волоський горіх - 50 грам
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Буряк ретельно промийте, а потім загорніть у фольгу. Надішліть пекти її в духовку на 1-1, 5 годину.
Чорнослив залийте окропом на пару хвилин. Потім дрібно наріжте.
Горіхи порубати.
Буряк остудіть, Чистий і натрію krupnoy tёrke.
Всі інгредієнти перемішайте. Заправте салат сіллю і сметаною. Смачного!