Кабачки в клярі з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки в клярі з помідорами я роблю зовсім недавно, після того як спробувала їх на пікніку у знайомих. Раніше я просто обсмажувала кільця кабачків, але в клярі блюдо виходить набагато цікавіше.
Кабачки в клярі з помідорами відмінна закуска як в холодному, так і теплому вигляді. Цю страву можна подавати на святковий стіл, виглядає чудово і користується великою увагою. Недолік: кабачки в клярі з помідорами закінчуються швидко. Можна кабачки подати по іншому - просто викласти на блюдо нарізані помідори і кабачки, НЕ обтяжуючи блюдо соусом з майонезу. Успіхів і приємного апетиту!
- Кабачок - 1 штука
- Помідор - 3-4 штук
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 100- 150 грам
- Часник - 3 зубчики
- Кріп - 1 штука (пучок)
- Масло для смаження - 70 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
Кабачки помити і порізати кільцями.
Приготувати з яєць, муки і спецій кляр.
Опустити шматочки кабачків в кляр і обсмажити на розжареній олії.
Помідори порізати кільцями.
Кріп порізати.
Зробити соус зі сметани, часнику, зелені і сіль.
Викласти кабачки в клярі на блюдо.
На кабачок покласти соус, помідор, зверху ще соус і так укласти кілька шарів.
Смачного!