Кабачки, фаршировані фаршем, в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Це ситне блюдо готується швидко і просто. При цьому воно здатне задовольнити запити найвимогливіших гурманів. Спробуйте, вам сподобається.
Кабачки, фаршировані м'ясом, в клярі готуються дуже просто - очистіть і наріжте кружальцями кабачок. Видаліть серцевину і наповніть кожне колечко фаршем. Обваляйте в борошні, занурте в кляр з яйця, молока і солі і обсмажте на сковороді до готовності. Подавайте на стіл гарячими. Смачного!
- Фарш м'ясний - 400 грам
- Кабачок - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Поріжте кабачок кружками.
Видаліть шкірку і серцевину.
Колечка кабачка щільно наповніть фаршем.
Для клярі змішайте молоко з яйцями і сіллю. Борошно насипте окремо.
Кожен кружечок обваляйте в борошні, потім занурте в кляр. Обсмажте на розпеченій сковороді до готовності м'яса, приблизно по 4-5 хвилин з кожного боку. Подавайте в гарячому вигляді.