Рецепт Кабачки, фаршировані фаршем, в клярі фото

Кабачки, фаршировані фаршем, в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Кабачок
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Страви в клярі , Фаршировані
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це ситне блюдо готується швидко і просто. При цьому воно здатне задовольнити запити найвимогливіших гурманів. Спробуйте, вам сподобається.

Опис приготування:

Кабачки, фаршировані м'ясом, в клярі готуються дуже просто - очистіть і наріжте кружальцями кабачок. Видаліть серцевину і наповніть кожне колечко фаршем. Обваляйте в борошні, занурте в кляр з яйця, молока і солі і обсмажте на сковороді до готовності. Подавайте на стіл гарячими. Смачного!

  • Фарш м'ясний - 400 грам
  • Кабачок - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
кабачки, фаршировані фаршем, в клярі - фото крок 1
Поріжте кабачок кружками.
кабачки, фаршировані фаршем, в клярі - фото крок 2
Видаліть шкірку і серцевину.
кабачки, фаршировані фаршем, в клярі - фото крок 3
Колечка кабачка щільно наповніть фаршем.
кабачки, фаршировані фаршем, в клярі - фото крок 4
Для клярі змішайте молоко з яйцями і сіллю. Борошно насипте окремо.
кабачки, фаршировані фаршем, в клярі - фото крок 5
Кожен кружечок обваляйте в борошні, потім занурте в кляр. Обсмажте на розпеченій сковороді до готовності м'яса, приблизно по 4-5 хвилин з кожного боку. Подавайте в гарячому вигляді.

Схожі рецепти