Рецепт Кабачки, фаршировані фаршем і запечені в духовці фото

Кабачки, фаршировані фаршем і запечені в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Кабачок
ПП рецепти
На обід
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кабачки, фаршировані фаршем і запечені в духовці в домашніх умовах приготувати зможе навіть новачок на кухні! блюдо ситне, смачне і ароматне. Поєднується з будь-яким гарніром і просто готується!

Опис приготування:

Пропоную дізнатися, як приготувати кабачки, фаршировані фаршем і запечені в духовці. Страва, що називається, класичне: легко і приємно готується, а настрій за столом створює по-справжньому святковий. До речі, це блюдо можна подавати і в холодному вигляді, спробуйте!

  • Фарш - 150 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Кабачки - 3-4 штук
  • Спеції - За смаком
кабачки, фаршировані фаршем і запечені в духовці - фото крок 1
1. Кабачки нарізаємо товстими шматочками, потім з кожного вирізаємо серцевину. Вийдуть такі собі"барила" , які ми натираємо сіллю і спеціями за смаком.
кабачки, фаршировані фаршем і запечені в духовці - фото крок 2
2. Змішаємо фарш, подрібнену цибулю і спеції. За бажанням можете додати обрізки від наших"діжок" . Ретельно перемішати, накладаємо в барила.
кабачки, фаршировані фаршем і запечені в духовці - фото крок 3
3. Посипаємо зверху тертим сиром, і відправимо запікатися в духовку. Як тільки кабачки стануть м'якими - можна діставати.
кабачки, фаршировані фаршем і запечені в духовці - фото крок 4
4. Готово! Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти