Кабачки, фаршировані фаршем і запечені в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки, фаршировані фаршем і запечені в духовці в домашніх умовах приготувати зможе навіть новачок на кухні! блюдо ситне, смачне і ароматне. Поєднується з будь-яким гарніром і просто готується!
Пропоную дізнатися, як приготувати кабачки, фаршировані фаршем і запечені в духовці. Страва, що називається, класичне: легко і приємно готується, а настрій за столом створює по-справжньому святковий. До речі, це блюдо можна подавати і в холодному вигляді, спробуйте!
- Фарш - 150 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Цибуля - 1 штука
- Кабачки - 3-4 штук
- Спеції - За смаком
1. Кабачки нарізаємо товстими шматочками, потім з кожного вирізаємо серцевину. Вийдуть такі собі "барила", які ми натираємо сіллю і спеціями за смаком.
2. Змішаємо фарш, подрібнену цибулю і спеції. За бажанням можете додати обрізки від наших "діжок" . Ретельно перемішати, накладаємо в барила.
3. Посипаємо зверху тертим сиром, і відправимо запікатися в духовку. Як тільки кабачки стануть м'якими - можна діставати.
4. Готово! Приємного вам апетиту!