Кабачки, фаршировані овочами і запечені в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся оригінальним і простим рецептом кабачків, фаршированих овочами і запечених в духовці. Виходить дуже соковита закуска, навіть любителі м'ясних страв оцінять такий "веганські" смачний гарнір!
Цей рецепт кабачків, фаршированих овочами і запечених в духовці, звичайно, "веганським" назвати не можна: в начинці присутній яйце. Але замість яйця можна додати трохи борошна і води, наприклад. Головне, щоб начинка була однорідна і не розвалилася в процесі запікання. Бажаю удачі!
- Кабачки - 3-4 штук
- Помідор - 1 штука
- Лук червоний - 1 штука
- Печериці - 4-6 штук
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 1-2 Ст. Ложок
- Часник - 2 зубчики
- Спеції - За смаком
1. Кабачки наріжемо уздовж, вирізаємо "човники" . Натираємо сіллю і спеціями за смаком. Викладаємо на деко. Гриби подрібнити і обсмажити на рослинному маслі.
2. Для начинки змішаємо обсмажені гриби, подрібнені помідор, цибуля, часник. Панірувальні сухарі, яйце і спеції всипаємо трохи пізніше. Я додавала ще зелень, так як начинка вийшла рідкуватий.
3. Фаршируємо наші човники овочевою сумішшю, посипаємо зверху спеціями і сіллю (якщо хочете) і відправляємо запікатися на півгодини при 180 градусах в духовці.
4. Смачного!