Рецепт Кабачки, фаршировані овочами і запечені в духовці фото

Кабачки, фаршировані овочами і запечені в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Яйця, Кабачок
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ділюся оригінальним і простим рецептом кабачків, фаршированих овочами і запечених в духовці. Виходить дуже соковита закуска, навіть любителі м'ясних страв оцінять такий "веганські" смачний гарнір!

Цей рецепт кабачків, фаршированих овочами і запечених в духовці, звичайно, "веганським" назвати не можна: в начинці присутній яйце. Але замість яйця можна додати трохи борошна і води, наприклад. Головне, щоб начинка була однорідна і не розвалилася в процесі запікання. Бажаю удачі!

  • Кабачки - 3-4 штук
  • Помідор - 1 штука
  • Лук червоний - 1 штука
  • Печериці - 4-6 штук
  • Яйце - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 1-2 Ст. Ложок
  • Часник - 2 зубчики
  • Спеції - За смаком
кабачки, фаршировані овочами і запечені в духовці - фото крок 1
1. Кабачки наріжемо уздовж, вирізаємо "човники" . Натираємо сіллю і спеціями за смаком. Викладаємо на деко. Гриби подрібнити і обсмажити на рослинному маслі.
кабачки, фаршировані овочами і запечені в духовці - фото крок 2
2. Для начинки змішаємо обсмажені гриби, подрібнені помідор, цибуля, часник. Панірувальні сухарі, яйце і спеції всипаємо трохи пізніше. Я додавала ще зелень, так як начинка вийшла рідкуватий.
кабачки, фаршировані овочами і запечені в духовці - фото крок 3
3. Фаршируємо наші човники овочевою сумішшю, посипаємо зверху спеціями і сіллю (якщо хочете) і відправляємо запікатися на півгодини при 180 градусах в духовці.
кабачки, фаршировані овочами і запечені в духовці - фото крок 4
4. Смачного!

Схожі рецепти