Рецепт Кабачки, фаршировані грибами, запечені в духовці фото

Кабачки, фаршировані грибами, запечені в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Бобові , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Рецепт кабачків, фаршированих грибами і запечених в духовці прямо з Туреччини! Так що, якщо хочете спробувати щось новеньке, в міру екзотичне і не в міру смачне, рекомендую!

Опис приготування:

Такі кабачки, фаршировані грибами, запечені в духовці в домашніх умовах можна готувати багато разів і жодного разу не повторитися! гайка, наприклад, я заміняла і відвареною квасолею, і консервованим горошком. Зовсім інший смак! Те ж саме з заміною інших інгредієнтів. Не бійтеся експериментів, а я вам бажаю удачі!

  • Кабачки - 3-4 штук
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Печериці - 300 грам
  • Нут консервований - 100 грам (можна замінити квасолею)
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1-2 Ст. Ложок
  • Вода - 1 Склянка
  • Спеції - 1 За смаком
кабачки, фаршировані грибами, запечені в духовці - фото крок 1
1. Подрібнимо цибулю, гриби і перець. Обсмажити їх в рослинному маслі до золотистого. Далі додамо перетерті в пюре помідори, томатну пасту, соєвий соус, воду і спеції за смаком. tusim, поки зайва вода не піде.
кабачки, фаршировані грибами, запечені в духовці - фото крок 2
2. Кожен кабачок розрізаємо навпіл уздовж, вирізаємо ножем серцевину, щоб вийшла"човник" . Трохи натираємо сіллю і фаршируємо тушкованою сумішшю.
кабачки, фаршировані грибами, запечені в духовці - фото крок 3
3. Запікаємо 20-30 хвилин, поки кабачки не стануть м'якими. Готово!

Схожі рецепти