Кабачки, фаршировані грибами, запечені в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт кабачків, фаршированих грибами і запечених в духовці прямо з Туреччини! Так що, якщо хочете спробувати щось новеньке, в міру екзотичне і не в міру смачне, рекомендую!
Такі кабачки, фаршировані грибами, запечені в духовці в домашніх умовах можна готувати багато разів і жодного разу не повторитися! гайка, наприклад, я заміняла і відвареною квасолею, і консервованим горошком. Зовсім інший смак! Те ж саме з заміною інших інгредієнтів. Не бійтеся експериментів, а я вам бажаю удачі!
- Кабачки - 3-4 штук
- Перець болгарський - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Печериці - 300 грам
- Нут консервований - 100 грам (можна замінити квасолею)
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1-2 Ст. Ложок
- Вода - 1 Склянка
- Спеції - 1 За смаком
1. Подрібнимо цибулю, гриби і перець. Обсмажити їх в рослинному маслі до золотистого. Далі додамо перетерті в пюре помідори, томатну пасту, соєвий соус, воду і спеції за смаком. tusim, поки зайва вода не піде.
2. Кожен кабачок розрізаємо навпіл уздовж, вирізаємо ножем серцевину, щоб вийшла "човник" . Трохи натираємо сіллю і фаршируємо тушкованою сумішшю.
3. Запікаємо 20-30 хвилин, поки кабачки не стануть м'якими. Готово!