Рецепт Кабачки, фаршировані м'ясом, запечені в духовці фото

Кабачки, фаршировані м'ясом, запечені в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Телятина, Кабачок
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Цей класичний рецепт кабачків, фаршированих м'ясом, запечених в духовці, знають і мами, і бабусі. Дуже соковите і ситне блюдо, та ще й готується просто і виглядає святково. Спробуйте!

Хочу поділитися простим рецептом кабачків, фаршированих м'ясом, запечених в духовці. Рецепт, що називається, класичний: ні додати, ні відняти. Хоча, звичайно, експерименти ніхто не відміняв, я часто додаю свіжі перетерті помідори замість томатної пасти, а сир викладаю прямо пластинками. Так виходить ще смачніше, спробуйте!

  • Кабачки - 2-3 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 штука(1 середня головка)
  • Філе телятини - 400 грам (можна використовувати будь-який вид м'яса і птиці)
  • Сир твердий - 100 грам
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Соус барбекю - 1 Ст. Ложка (можна обійтися і без нього, або замініть чайною ложкою рідкого меду)
  • Спеції - За смаком
кабачки, фаршировані м'ясом, запечені в духовці - фото крок 1
1. М'ясо дрібно нарізаємо, обсмажити на сковороді з цибулею. Коли зарум'яниться, додамо подрібнений часник, спеції і соуси. Зменшимо вогонь, згасимо 5-10 хвилин. Тим часом з кабачків вирізаємо "човники" . М'якоть кидаємо до м'яса, тушкуємо все разом.
кабачки, фаршировані м'ясом, запечені в духовці - фото крок 2
2. Утворені "човники" натираємо сіллю і фаршируємо сумішшю зі сковороди. Відправляємо в духовку запікатися на півгодини, посипавши кожну "човник" сиром.
кабачки, фаршировані м'ясом, запечені в духовці - фото крок 3
3. Смачного!

Схожі рецепти