Кабачки, фаршировані м'ясом, запечені в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Цей класичний рецепт кабачків, фаршированих м'ясом, запечених в духовці, знають і мами, і бабусі. Дуже соковите і ситне блюдо, та ще й готується просто і виглядає святково. Спробуйте!
Хочу поділитися простим рецептом кабачків, фаршированих м'ясом, запечених в духовці. Рецепт, що називається, класичний: ні додати, ні відняти. Хоча, звичайно, експерименти ніхто не відміняв, я часто додаю свіжі перетерті помідори замість томатної пасти, а сир викладаю прямо пластинками. Так виходить ще смачніше, спробуйте!
- Кабачки - 2-3 штук
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 штука(1 середня головка)
- Філе телятини - 400 грам (можна використовувати будь-який вид м'яса і птиці)
- Сир твердий - 100 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Соус барбекю - 1 Ст. Ложка (можна обійтися і без нього, або замініть чайною ложкою рідкого меду)
- Спеції - За смаком
1. М'ясо дрібно нарізаємо, обсмажити на сковороді з цибулею. Коли зарум'яниться, додамо подрібнений часник, спеції і соуси. Зменшимо вогонь, згасимо 5-10 хвилин. Тим часом з кабачків вирізаємо "човники" . М'якоть кидаємо до м'яса, тушкуємо все разом.
2. Утворені "човники" натираємо сіллю і фаршируємо сумішшю зі сковороди. Відправляємо в духовку запікатися на півгодини, посипавши кожну "човник" сиром.
3. Смачного!