Сирний суп з лососем
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання м'якого сиру і ніжного лосося в вишуканому сирному супі оцінять навіть найсуворіші гурмани. Ніжний, "оксамитовий" і ароматний суп готується швидко і без зайвих проблем. Раджу приготувати!
Сирний суп дуже ніжний і смачний, а в поєднанні з червоною рибою виходить неймовірно красивим, насиченим і ароматним. Рецепт приготування сирного супу з лососем простий, так що ви все зробите легко і швидко. А в підсумку отримаєте вишуканий обід з дуже смачного, бархатистого і ніжного супу. Повірте, перед таким супом дуже складно встояти!
- Лосось - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Солодкий болгарський перець - 1 штука
- Картопля - 1-2 штук
- Вершковий плавлений сир - 200 грам
- Шпинат - 1 пучок
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Солодка паприка - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Вода - 2 L
Рибу чистимо від лушпиння, видаляємо нутрощі, зябра і плавники. Заливаємо водою і ставимо на середній вогонь. Після закипання води прибираємо піну, зменшуємо вогонь і варимо рибу 20 хвилин.
Моєму солодкий перець, видаляємо насіння і нарізаємо м'якоть невеликими кубиками.
Чистимо моркву і цибулю, теж нарізаємо їх невеликими кубиками.
Очищену картоплю нарізаємо кубиками, але вже розміром побільше.
Миємо й нарізаємо шпинат.
Потім на рослинному маслі трохи обсмажуємо цибулю, морква і перець.
Готовий лосось необхідно дістати з бульйону і очистити від кісток.
Рибний бульйон проціджуємо, додаємо туди сіль, картоплю і обсмажені овочі. Варимо хвилин 10-15 до готовності картоплі.
Потім додаємо плавлений вершковий сир, добре перемішуємо вміст каструлі, поки сир не розплавиться.
Додаємо в суп шпинат, паприка, чорний перець і лосось. Доводимо до кипіння і прибираємо з вогню. Сирний суп з лососем готовий.