Крем-суп з лососем
(покроковий рецепт з фото)
Крем-суп з лососем стане прекрасним варіантом обіду для всієї родини. Завдяки картоплі він виходить досить ситним, а вершки додають супу неймовірну ніжність. Обов'язково спробуйте!
Не дарма крем-супи користуються великою популярністю в багатьох країнах. Вони виходять ароматними і смачними. Основу цього становить ніжний цибулю-порей та картоплю. Рибка вдало доповнює овочі. Якщо вам цікаво, як приготувати крем-суп з лососем, то просто прочитайте цей рецепт.
- Філе лосося - 300 грам
- Картопля - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Білий перець - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Базилік - 1 пучок
- Фенхель - 1/2 чайних ложки
- Молоко - 200 мілілітрів
- Горіх мускатний - За смаком
- Цибуля пориста - 2 штуки
Лук-порей вимийте під проточною водою і обсушити. Потім наріжте його гострим ножем на кільця товщиною близько одного сантиметра.
Картопля очистіть від шкірки і наріжте на кубики або невеликі скибочки.
У каструльці розігрійте масло, обсмажте на ньому цибулю. Потім додайте до цибулі картопля. Залийте все вміст каструлі водою, приправити сіллю, поперчіть і покладіть насіння фенхелю. Доведіть рідину до кипіння і варіть двадцять хвилин на повільному вогні.
Вимийте зелень базиліка. Відокремте зелені листочки від черешків і дрібно нарубати їх за допомогою гострого ножа.
Філе лосося очистіть від шкірки і промийте під водою. Обсушити рибу паперовими рушниками і наріжте на невеликі шматочки.
За допомогою погружного блендера збийте до однорідної консистенції весь вміст каструльки. Потім влийте в неї молоко і додайте мускатний горіх. Доведіть суп до кипіння.
Коли суп закипить, покладіть в нього шматочки лосося і варіть ще три хвилини. Потім вимкніть суп, дайте йому настоятися. Подавайте, прикрасивши зеленню.