Печінкові котлети в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт печінкових котлет в духовці. Порадуйте себе не тільки смачним, але і дуже корисним стравою: багата вітамінами печінка славиться своїми прекрасними для організму властивостями.
Субпродукти часто недооцінюються, а даремно. Печінка, наприклад, набагато корисніше самого м'яса. Для приготування печінкових котлет в духовці краще брати курячу печінку. Вона менш калорійна свинячий, але набагато корисніше. Обов'язково додайте коріандр - ніщо так добре не акомпанує печінковим котлет!
- Печінка - 0, 5 кілограма
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Сир плавлений - 100 грам
- Вівсяні пластівці - 1 Склянка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Koriandr - 0, 5 чайних ложки
- Перець мелений - 1 Ст. Ложка
- Соняшникова олія - За смаком
- Сухарі паніровочні - 70 грам
Печінка промиваємо.
Крупно ріжемо цибулю і картоплю.
Просіваємо вівсяні пластівці.
Пропускаємо через м'ясорубку печінку, цибуля, картопля і пластівці.
Додаємо тертий сир і спеції.
Змочивши руки, красиві котлетки.
Обваливаем в сухарях.
Викладаємо на змащене маслом лист, відправляємо на 20 хвилин в духовку при 200 З.
Готові котлети можна подати з будь-яким гарніром.
Смачного)
Смачного)