Молочна каша з вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)
Така Вермішельки молочна стане відмінним сніданком або полуднем дітям молодшого та шкільного віку. Подавайте блюдо гарячим зі шматочком вершкового масла і бутербродом з сиром, з напоїв - какао!
Молочну вермешелевую кашу подавайте з вершковим маслом. Масло покладіть порційно кожному в тарілочку. Вершкове масло кип'ятити не рекомендується, так як воно втрачається вітамін А. Кількість молока і вермішелі можна регулювати на свій смак, в залежності від бажаної густоти. Хай щастить!
- Молоко коров'яче - 500 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Вермішель - 100 грам
Підготуйте молоко, вермішель і цукор. Кількість цукру додавайте до смаку.
Молоко доведіть на плиті до кипіння, всипте в нього цукор. Перемішайте. Всипте вермішель і, помішуючи, щоб вона відразу не прилипла до дна, доведіть до кипіння знову. Варіть 5 хвилин на повільному вогні.
Молочна каша з вермішеллю готова. Смачного!