Каша рисова молочна
(покроковий рецепт з фото)
Рисова молочна каша - ідеальний варіант дуже смачного і неймовірно корисного сніданку. Мій варіант приготування сподобається навіть тим діткам, які не люблять молоко і не хочуть їсти кашу.
Приготувати молочну кашу не складе труднощів навіть молодий господині. Мій покроковий рецепт, як приготувати кашу рисову молочну, допоможе розібратися і зробити все правильно, щоб в результаті вийшло смачне і ситне блюдо. Молочну рисову кашу я дуже часто готую своєму маленькому синові, він із задоволенням уплітає її. Дуже люблю цю кашу і я. Подобається мені то, що вона смачна і сама по собі, і з різними добавками, часто я кладу в неї свіжі і консервовані фрукти (полуницю, банани, яблука), які надають каші нові відтінки смаку.
- Мал - 200 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
- Вода - 200 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 30 грам
Приготуйте все небхідно інгредієнти.
Мал, НЕ замачівая, промийте, залийте 1 склянкою води і відправте на вогонь. Як тільки вода закипить, варите, часто помішуючи, поки вода майже повністю не випарується.
Додайте молоко, цукор за смаком, варіть на повільному вогні до готовності. Можете проварити недовго, щоб рис вже був готовим, але молоко ще не википіло. Але мені більше подобається густа каша, тому я варю хвилин 15.
Каша рисова молочна готова. Подавайте її з кубиком вершкового масла, печивом, горіхами і фруктами. Приємного сніданку.