Рисова каша молочна
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що зробити на сніданок, щоб було ситно і смачно? Пропоную нескладний варіант, як приготувати рисову кашу молочну. Це відмінна ідея не тільки для малюків, але і для дорослих.
Вівсянка або манка злегка приїлися? Спробуйте зварити рис! Завдяки подвійний варінні, в молоці і воді, він виходить неймовірно ніжним. Перед подачею кашу можна доповнити свіжими фруктами або ягодами, медом або згущеним молоком, наприклад. При бажанні кашу для сніданку можна зробити несолодкої.
- Мал - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Молоко - 2 склянки
- Сіль і цукор - За смаком
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. Рис промийте і залийте водою, поставте каструлю на вогонь.
2. Доведіть до кипіння і варіть на середньому вогні, поки вода не вбереться практично повністю.
3. Влийте молоко і доведіть до кипіння.
4. Додайте за смаком цукор.
5. І дрібку солі. Для аромату можна додати трохи ванільного цукру.
6. Після закипання варіть кашу на повільному вогні хвилини 3. Після додайте вершкове масло і зніміть з вогню. Накрийте кришкою і залиште на 15-20 хвилин настоюватися.
7. Усе, ситна і смачна кашка готова. Смачного!