Молочна рисова каша з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)
В осінній сезон ми досить часто використовуємо гарбуз в приготуванні різних страв. А приготована каша з гарбузом на сніданок стане відмінним початком дня.
У кашах нам подобається, щоб гарбуз була додана в вигляді пюре. Але це зовсім не обов'язково, можна залишити її нарізаними кубиками. Також при подачі додайте в тарілку з кашею трохи вершкового масла.
- Молоко - 1 літрів
- Мал - 1 склянок
- Гарбуз - 300 грам
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Вода - 50 мілілітрів
Гарбуз наріжте кубиками. Додайте трохи води і доведіть до кипіння. Готуйте під кришкою 5-7 хвилин.
Потім гарбуз подрібніть в пюре.
Додайте до гарбузовому пюре молоко і промитий рис. За смаком всипте цукор. Доведіть до кипіння і, зробивши маленький вогонь, варіть до готовності рису.
Смачного!