Кукурудза, запечена в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати кукурудзу, запечену в рукаві. Виходить щось середнє між запеченої і вареної на пару кукурудзою, але це дуже смачно! рекомендую спробувати, вам сподобається!
Ділюся цікавим рецептом кукурудзи, запеченої в рукаві! Як я і сказала, принадність цієї страви в тому, що кукурудза нібито запікається і вариться на пару одночасно! Так що на виході отримаємо ніжну кукурудзу, трохи підрум'янену в декількох місцях. Дуже смачно!
- Кукурудза - 4 штуки(4 початка)
- Вершкове масло - 100 грам
- Зелень - 50 грам
- Спеції - За смаком
1. Масло кімнатної температури змішаємо з подрібненою зеленню і спеціями. Щедро повапниш їм кожен качан з усіх боків.
2. Далі поміщаємо качани в рукав (або в пакет) для запікання. Зав'язуємо краю, робимо кілька отворів зверху для виходу пари. Відправляємо в духовку.
3. Запікаємо 40 хвилин при 200 градусах в духовці. Може знадобитися трохи більше або трохи менше часу. Ось таку красу отримуємо!