Кукурудза, запечена з медом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Чомусь про чудовому поєднанні кукурудзи, масла і меду знає дуже мало господинь. Так ось поспішаю виправити це непорозуміння: розповідаю, як приготувати запечену кукурудзу з медом в духовці!
Ми звикли їсти кукурудзу не інакше, як у відварному вигляді з сіллю. Однак іноді варто пробувати щось новеньке! Такий простий рецепт запеченої кукурудзи з медом в духовці прийшов до нас з Америки, там це частування готують для дітей. Це і корисно, і смачно, так що порадуйте себе і малюків і ви!
- Кукурудза - 8 штук(8 качанів молодої солодкої кукурудзи)
- Вершкове масло - 100 грам (нЕ солоне)
- Мед - 100 грам
1. Кукурудзу ретельно очищаємо, моєму і обсушуємо. Масло кімнатної температури змішаємо з медом. Повинна вийти кремоподібна маса.
2. Духовку розігріємо до 200 градусів. Кожен качан щедро обмазуємо пастою і викладаємо на деко, застелений пекарської папером або фольгою.
3. Запікаємо 30-40 хвилин, періодично перевертаючи кукурудзу. При подачі поливаємо залишилася солодкої пастою!