Кукурудза, запечена в фользі з часником
(покроковий рецепт з фото)
Існує безліч способів приготування кукурудзи. Я ж хочу поділитися рецептом, завдяки якому ви дізнаєтеся, як приготувати кукурудзу, запечену у фользі з часником - ніжну і дуже смачну!
Для приготування кукурудзи, запеченої у фользі з часником, можна використовувати не тільки молоду свіжу кукурудзу. Відмінно підійде також і стара - просто її потрібно заздалегідь відварити - тоді вона теж вийде м'якою і дуже смачною!
- Свежая кукуруза в початках - 2 штуки
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль морська велика - 20 грам
- Часник - 2 зубчики
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Естрада - 15 грам (по бажанню)
В першу чергу потрібно підготувати суміш, яка додасть кукурудзі не тільки ніжну структуру, але і збагатить її смак! Отже, змішайте розм'якшене вершкове масло, половину морської солі, дрібно нарізані або подрібнені за допомогою часничниці зубчики часнику і мелений чорний перець.
Отриманою сумішшю гарненько натріть очищені, промиті кукурудзяні качани. Додайте розділений на дрібні гілочки естрагон, він додасть особливий аромат і пікантний присмак.
Тепер підготуйте кукурудзу до запікання. Щільно оберніть її фольгою і поставте в добре розігріту духовку (220 градусів), де вона повинна готуватися протягом 30-40 хвилин.
Подавати на стіл це блюдо потрібно присипавши другою половиною морської солі, а для прикраси використовувати посічену зелень.
Подавати на стіл це блюдо потрібно присипавши другою половиною морської солі, а для прикраси використовувати посічену зелень.