Кукурудза, запечена в фользі на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Ось і почався сезон молодої кукурудзи. Щоб здивувати своїх рідних незвичайним гарніром, приготуйте запечену кукурудзу в качанах. Дуже смачною вона виходить в фользі на мангалі.
Коли ви їдете на природу, то найсмачніше будуть страви, приготовані на відкритому вогні. Вони просочуються ароматом багаття і виходять просто незрівнянними. Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом страви для пікніка і детально розповісти, як приготувати кукурудзу, запечену у фользі на мангалі. Приготування і процес запікання не займуть багато часу, а смак вийде дуже незвичайним. Якщо ви взяли очищені качани, то їх потрібно обов'язково звернути в один шар фольги, щоб вони рівномірно пропеклися і не пригоріли. Також можете використовувати неочищену від листя кукурудзу і запікати її без використання фольги. Спеції беріть на свій розсуд. Я, наприклад, тільки солю, тому що подобається природний смак і аромат молодої кукурудзи. Запечені качани стануть відмінним гарніром до шашлику. Приступимо!
- Кукурудза молода - 2 штуки (в початках)
- Сіль - 2 щіпки