Запечена телятина в фользі на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Соковите м'ясо з ароматом багаття - та хто взагалі від такого відязикаться? Прямо зараз дивимося рецепт запеченої телятини в фользі на мангалі і ви будете знати, як приготувати найсмачніше м'ясо на мангалі!
Нема нічого кращого, ніж готувати на природі, та ще й м'ясо, і жаровні - це взагалі казка! Для приготування запеченої телятини в фользі на мангалі у мене був хороший шматок добірної телятини, правда з кісточкою, але так навіть краще. Раджу використовувати різні трави - розмарин, чебрець, м'яту, особливо м'яту - вона додасть неповторний аромат м'яса.
- Телятина - 1 кілограм
- Трави - За смаком
- Спеції - За смаком
М'ясо промийте і замаринуйте - вірніше натріть спеціями за смаком і засипте травами.
Можна ще скропити соком лимона, м'яту кладіть цілими гілочками.
Поки м'ясо настоюється, розводимо мангал. Спершу м'ясо на решітці обсмажуємо.
Потім загортаємо в фольгу гарненько і вже запікаємо в вугіллі до готовності. Аромат дасть про себе знати. Ось таке м'ясо було після обсмажування.
А таким стало після запікання.
Наша запечена телятина в фользі на мангалі готова! Пора дістати вино або щось міцніше і насолодитися стравою. Смачного!
Наша запечена телятина в фользі на мангалі готова! Пора дістати вино або щось міцніше і насолодитися стравою. Смачного!