Телятина в фользі
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо, запечене у фользі, завжди вважалося особливо смачним і апетитним!
Пропоную запекти філе телятини в духовці, нашпиговане морквою і часником. Виходить відмінна закуска на святковий стіл!
Перед вами - класичний рецепт приготування телятини в фользі. М'ясо нашпиговують шматочками моркви і часнику, потім натираємо сіллю і перцем і запікаємо в духовці приблизно 2 годину. Закуска до святкового столу відмінна! М'ясо можна подавати з соусом, на бутербродах або як нарізку. Хай щастить!
- Телятина - 1 кілограм (філе)
- Морква - 1 штука
- Часник - 5 зубчиків
- Сіль морська - 1 За смаком (велика)
- Перець - 1 За смаком
Підготуйте продукти. М'ясо промийте та висушіть. Овочі миємо й очищаємо від шкірки.
Дрібно нарізаємо моркву і часник. Порізати потрібно таким чином, щоб один кінець кожного шматочка вийшов загостреним.
Робимо в м'ясі глибокі надрізи ножем і нашпиговують його морквою і часником.
Присипаємо м'ясо сіллю і перцем з усіх боків.
Щільно загортаємо м'ясо у фольгу.
Відправляємо запікатися в духовку на 2 годину, температура 190 градусів.
Готово! Смачного!