Сирне суфле дієтичне
(покроковий рецепт з фото)
Невагоме, тане в роті сирне суфле дієтичне в домашніх умовах - неймовірно вдалий варіант для десерту після застілля або в якості різноманітності щоденного меню.
1. Охолоджені яйця розбити в різні мисочці, відокремивши білки від жовтків.
2. Білки збити міксером в щільну масу.
3. У мисочку до жовтків додати сир і перемішати.
4. Додати крохмаль і почати поступово збивати.
5. Вимити і обсушити лимон. З половинки середнього лимона вичавити сік і додати до жовтків. При бажанні в рецепт приготування сирного суфле дієтичного можна використовувати і цедру лимона.
6. Додати трохи цукрової пудри і збити масу до однорідності.
7. Міксер більше не знадобиться, тепер ложкою акуратно додати в масу збиті білки і перемішати.
8. Форми для кексів (можна невеликі жароміцні чашечки) присипати дрібкою цукрової пудри і наповнити сирною масою.
9. Виставити форми на деко і відправити в розігріту духовку.
10. Випікається сирне суфле дієтичне в домашніх умовах дуже швидко - близько 10 хвилин. Останні пару хвилин можна підрум'янити верх під грилем.
11. Дати трохи охолонути і можна подавати десерт до столу. Таке суфле смачне як гаряче, так і холодну.
- Яйце - 3 штуки
- Сир - 300 грам (знежирений )
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 1 штука
- Цукрова пудра - За смаком
2. Білки збити міксером в щільну масу.
3. У мисочку до жовтків додати сир і перемішати.
4. Додати крохмаль і почати поступово збивати.
5. Вимити і обсушити лимон. З половинки середнього лимона вичавити сік і додати до жовтків. При бажанні в рецепт приготування сирного суфле дієтичного можна використовувати і цедру лимона.
6. Додати трохи цукрової пудри і збити масу до однорідності.
7. Міксер більше не знадобиться, тепер ложкою акуратно додати в масу збиті білки і перемішати.
8. Форми для кексів (можна невеликі жароміцні чашечки) присипати дрібкою цукрової пудри і наповнити сирною масою.
9. Виставити форми на деко і відправити в розігріту духовку.
10. Випікається сирне суфле дієтичне в домашніх умовах дуже швидко - близько 10 хвилин. Останні пару хвилин можна підрум'янити верх під грилем.
11. Дати трохи охолонути і можна подавати десерт до столу. Таке суфле смачне як гаряче, так і холодну.