Шоколадний крем із згущеного молока
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто шукав рецепт, як приготувати шоколадний крем із згущеного молока, варіант відомого вершково-масляного крему з шоколадною ноткою. Готується просто, швидко, з мінімальної кількості продуктів.
1. Розм'якшене до кімнатної температури масло збийте міксером до білого і до пишності.
2. Потроху дубавляя згущене молоко, продовжуйте збивати.
3. У готовий крем додайте порошок какао, тепер знову збийте, поки крем не стане однорідною масою.
В даному рецепті зменшено кількість згущеного молока, тому крем виходить не дуже нудотним і з гіркою ноткою шоколаду. Додаючи ваніль, коньяк або бальзам, ви зможете надати своєму крему вишуканий аромат і індивідуальність.
- Вершкове масло - 200 грам
- Згущене молоко - 200 грам(0, 5 банки)
2. Потроху дубавляя згущене молоко, продовжуйте збивати.
3. У готовий крем додайте порошок какао, тепер знову збийте, поки крем не стане однорідною масою.
В даному рецепті зменшено кількість згущеного молока, тому крем виходить не дуже нудотним і з гіркою ноткою шоколаду. Додаючи ваніль, коньяк або бальзам, ви зможете надати своєму крему вишуканий аромат і індивідуальність.