Крем для бісквіта з згущеного молока і масла
(покроковий рецепт з фото)
Крем для бісквіта з згущеного молока і масла - один з найпростіших і швидких в приготуванні кремів. Він ідеально підійде для прослаіванія і прикраси всіляких бісквітних тортів, рулетів і тістечок.
Подивіться, як приготувати крем для бісквіта з згущеного молока і масла. Він дуже смачний і універсальний, т. До. Підходить практично для всіх кондитерських виробів. З ним досить зручно працювати, го важливо підтримувати потрібну температуру (щоб він не танув в руках).
Цікавий він також тим, що з легкістю забарвлюється какао або харчовими барвниками, набуваючи однорідний колір без розлучень і всіляких вкраплень.
Для такого крему необхідно брати тільки свіжі продукти, інакше не можна ручатися за результат. Масло потрібно використовувати з жирність не менше 73 %, згущене молоко теж краще брати з високою відсотком жирності.
- Вершкове масло - 200 грам
- Згущене молоко - 200 грам
- Коньяк або лікер - 1 - 2 чайних ложки
1. Масло вийміть з холодильника заздалегідь, щоб воно нагрілося до кімнатної температури і розм'якшилося. Для прискорення даного процесу наріжте його за допомогою ножа на дрібні шматочки.
2. Розм'якшене масло збивайте блендером або ручним віночком до утворення пишної маси однорідної консистенції.
3. Продовжуючи збивати, поступово, порціями, додавайте згущене молоко. Збивайте на середній швидкості.
4. Коли крем став пишним і придбав однорідну гладку консистенцію, додайте в нього трохи коньяку, лікеру або ванільного екстракту (на ваш вибір) і збийте до рівномірного його розподілу. Ось і готовий крем для бісквіта з згущеного молока і масла!