Рецепт Щука на мангалі фото

Щука на мангалі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Щука
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 3
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Люблю річну і осінню пору за те, що можна готувати продукти на відкритому вогні. Виходить неповторний смак з димком. Ще все досить швидко доходить до готовності. Так що дуже раджу!

Опис приготування:

Якщо у вас теж з'явиться можливість взяти свіжу рибку і поїхати на природу, то скористайтеся моїм рецептом. Він розповість вам про те, як приготувати щуку на мангалі. Вам знадобиться мінімум інгредієнтів, а задоволення від гарячого ви отримаєте максимум! Спробуйте такий варіант і з іншою рибою.

  • Щука - 700 грам
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Суміш перців - 1 Чайна ложка
  • Спеції для риби - 1 Чайна ложка
щука на мангалі - фото крок 1
Лук почистіть і наріжте півкільцями. Лимон помийте і розріжте навпіл. Rиbu чистий, попатраєте і промийте.
щука на мангалі - фото крок 2
Покладіть щуку в лоток. Засипте її цибулею, спеціями, перцем і сіллю. Видавіть сік лимона. Також промажте черевце. Залиште щуку маринуватися на 3-5 годин.
щука на мангалі - фото крок 3
Перекладіть рибу в решітку. Залиште трохи цибулі.
щука на мангалі - фото крок 4
Смажте рибу на мангалі близько 25 хвилин, перевертаючи її, щоб вона підрум'янилася з усіх боків. Смачного!

Схожі рецепти