Щука на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Люблю річну і осінню пору за те, що можна готувати продукти на відкритому вогні. Виходить неповторний смак з димком. Ще все досить швидко доходить до готовності. Так що дуже раджу!
Якщо у вас теж з'явиться можливість взяти свіжу рибку і поїхати на природу, то скористайтеся моїм рецептом. Він розповість вам про те, як приготувати щуку на мангалі. Вам знадобиться мінімум інгредієнтів, а задоволення від гарячого ви отримаєте максимум! Спробуйте такий варіант і з іншою рибою.
- Щука - 700 грам
- Ріпчаста цибуля - 3 штуки
- Лимон - 1 штука
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Суміш перців - 1 Чайна ложка
- Спеції для риби - 1 Чайна ложка
Лук почистіть і наріжте півкільцями. Лимон помийте і розріжте навпіл. Rиbu чистий, попатраєте і промийте.
Покладіть щуку в лоток. Засипте її цибулею, спеціями, перцем і сіллю. Видавіть сік лимона. Також промажте черевце. Залиште щуку маринуватися на 3-5 годин.
Перекладіть рибу в решітку. Залиште трохи цибулі.
Смажте рибу на мангалі близько 25 хвилин, перевертаючи її, щоб вона підрум'янилася з усіх боків. Смачного!