Смажена щука
(покроковий рецепт з фото)
Смажена щука - це найпростіше, що можна зробити з цієї риби. Швидко, смачно і практично ніяких проблем. До божевілля простий рецепт смаженої щуки - до вашої уваги.
Як ви можете переконатися нижче, це - дуже простий рецепт смаженої щуки. Але це не означає, що смак щуки, посмаженої за цим рецептом, теж простий. Рибка виходить всередині м'якої, а зовні покривається хрусткою і просмажене скоринкою з клярі. Це майже класичний рецепт смаженої щуки - тут нічого зайвого, тільки все необхідне. Подайте її до столу з будь-яким гарніром або просто з салатом зі свіжих овочів. Будьте ситі і здорові!
- Щука - 1, 5 кілограма
- Майонез - 1, 5 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 2 щіпки
- Масло рослинне - 200 мілілітрів
Чистим, обробляв щуку. Ріжемо на порційні шматки.
Посипаємо шматки щуки сіллю і перцем. Відставляємо в сторонку і робимо кляр.
Змішуємо яйця, майонез і борошно. Можна додати сухі спеції.
Виливаємо кляр в миску з шматочками риби. Добре перемішуємо. Смажимо на розігрітій сковорідці до скоринки.
Смажимо рибу на середньому вогні, щоб вона встигла прожаритися всередині і щоб не пригоріла кляр. На обжарку кожного боку йде приблизно 3-4 хвилини.